CEC Bank lanseaza doua pachete operationale destinate persoanelor fizice

0
685

CEC Bank isi extinde gama de produse si servicii bancare prin lansarea a doua pachete operationale: Pachetul “Beneficiu”, destinat persoanelor fizice majore si Pachetul “Independent”, dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani.

Pachetele contin patru dintre cele mai solicitate produse operationale in randul clientilor CEC Bank:
– Contul curent in lei;
– Cardul de debit cu circulatie internationala;
– Serviciul de Internet Banking CEConline;
– Serviciul Info SMS.

Pachetele Operationale ”Beneficiu” si ”Independent” se adreseaza atat clientilor actuali ai bancii, cat si clientilor noi, oferind multiple beneficii: reduceri de costuri, abonamentul lunar fiind de doar 4,90 lei, respectiv 3,90 lei, documentatie simplificata si securitate sporita a tranzactiilor efectuate.

Cardurile de debit incluse in pachete permit efectuarea de tranzactii comerciale directe, cu comision zero, in tara si in strainatate, precum si tranzactii securizate 3D Secure, pentru comert electronic. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru plata facturilor emise de diversi furnizori de utilitati la ATM-urile CEC Bank din intreaga tara.

Prin serviciul de Internet Banking CEConline, clientii beneficiaza de mobilitate, confort si securitate, dar si de economie de timp si de bani, in conditiile in care comisioanele percepute sunt mai mici cu 50% decat in unitatile bancii. Prin serviciul Info SMS, clientii sunt in permanenta informati despre tranzactiile efectuate pe card si soldul disponibil, prin intermediul mesajelor primite pe telefonul mobil.

„Prin lansarea pachetelor de produse si servicii destinate clientilor persoane fizice majore si minore, extindem gama de solutii operationale eficiente si avantajoase, adaptate cerintelor financiare ale clientilor, ce aduc un plus de accesibilitate si siguranta in gestionarea disponibilitatilor banesti”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here