CEC Bank suplimenteaza cu 24 milioane euro acordul de finantare cu Fondul European de Investitii

0
690

CEC Bank a semnat cu Fondul European de Investitii (FEI) suplimentarea acordului de finantare si garantare cu partajarea riscurilor, in cadrul initiativei JEREMIE (Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises). Valoarea totala disponibila pentru noile imprumuturi este de 24 milioane euro, in echivalent lei, contributia fiecareia dintre institutii fiind de 50% din valoarea finantarilor acordate. Banca va continua astfel sa acorde finantari in conditii avantajoase si cu garantii flexibile, pentru realizarea proiectelor de investitii si finantarea capitalului de lucru al IMM-urilor.

Suma de 10 milioane euro alocata initial (5 milioane euro din surse FEI si 5 milioane euro din sursele proprii ale bancii) a fost utilizata integral, creditele fiind acordate pentru finantarea capitalului de lucru, pentru realizarea unor proiecte de investitii cu destinatii, precum constructia/achizitionarea de hale industriale, achizitionarea de spatii comerciale si de productie, extinderea si modernizarea unitatilor de cazare si turism sau achizitionarea de echipamente industriale si medicale.

“Prin suplimentarea acordului de finantare si garantare semnat cu Fondul European de Investitii in cadrul initiativei JEREMIE, CEC Bank continua misiunea de sustinere a IMM-urilor si de promovare a instrumentelor financiare dedicate acestui segment. Clientii bancii beneficiaza de conditii de creditare avantajoase si flexibile, precum si de consultanta profesionista, prin intermediul Birourilor de consiliere dedicate IMM-urilor si sprijinirii proiectelor de accesare a fondurilor europene din fiecare judet”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile bancii pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii www.cec.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here