IMMOFINANZ Group: retailerul Profi isi dubleaza spatiul inchiriat in LOG.IQ Ploiesti, pana la peste 27.000 de metri patrati

0
691

IMMOFINANZ Group, unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori imobiliari de pe piata din Romania si cel mai mare proprietar de birouri din Bucuresti, anunta extinderea colaborarii cu Profi Rom Food. Reteaua de magazine de proximitate isi dubleaza spatiul inchiriat in LOG.IQ Ploiesti, unul dintre cele mai importante proiecte logistice ale IMMOFINANZ Group din tara noastra.

Parteneriatul cu Profi Rom Food s-a prelungit cu cinci ani, iar retailerul si-a extins spatiul detinut in Ploiesti cu inca 12.000 de metri patrati, ajungand la o suprafata inchiriata de aproximativ 27.100 de metri patrati. Extinderea, parte din a doua faza de constructie a LOG.IQ Ploiesti, incepe din februarie 2016, in cadrul unui contract valabil pana in 2023. Colaborarea dateaza din anul 2013, cand retailerul detinea, ca unic chirias al LOG.IQ Ploiesti, 15.000 metri patrati de spatiu logistic.

„Odata cu acest acord de extindere, peste 80% din cea de-a doua faza de constructie este deja pre-inchiriata. Suntem incantati sa continuam parteneriatul cu Profi in LOG.IQ Ploiesti si sa fim parte din dezvoltarea lor pe termen lung in Romania. Aceasta colaborare ilustreaza abilitatea noastra de a indeplini exigentele clientilor si de a oferi solutii flexibile pentru a ne consolida parteneriatele. Prin ceea ce facem, sprijinim business-ul clientilor nostri, fie ca este vorba de spatii logistice sau de birouri”, a spus Sorin Visoianu, Country Manager Office & Logistics al IMMOFINANZ in Romania si Bulgaria.

„Avem planuri ambitioase de dezvoltare in Romania si avem nevoie de un partener pe termen lung, de incredere, pentru a ne putea indeplini, in fiecare zi, angajamentul fata de clientii nostri. Locatia din Ploiesti este baza ideala pentru operatiunile noastre, deoarece ne permite sa optimizam procesul de aprovizionare a lantului de magazine si sustine strategia noastra de expansiune in zona supermarket-urilor”, au adaugat reprezentantii Profi Romania.

LOG.IQ Ploiesti este un proiect amplu de dezvoltare industriala, de clasa A, localizat in partea de vest a orasului, cu acces direct de pe ruta DN 72 – Targoviste. Lotul se intinde pe 38 de hectare, dintre care 15.000 metri patrati sunt dezvoltati in prima faza a proiectului, initiata in 2007. Cea de-a doua faza de dezvoltare va fi livrata de IMMOFINANZ Group in februarie 2016 si va creste astfel suprafata totala inchiriabila a portofoliului logistic din Romania, pana la peste 67.000 metri patrati.

IMMOFINANZ Group este activ in sectorul logistic din anul 1991. Portofoliul logistic, care functioneaza sub marca LOG.IQ, include 59 de centre logistice, de la Marea Nordului la Marea Neagra si peste 1.000.000 de metri patrati (la 31 ianuarie 2015). Centrele logistice sunt moderne, flexibile, personalizate, putand fi ajustate pentru a indeplini cerintele pietei si solicitarile clientilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here