CEC Bank anunta punerea in functiune a echipamentului ATM cu numarul 1.000

0
692

Dupa numai sase ani de activitate pe piata cardurilor, CEC Bank anunta punerea in functiune a echipamentului ATM cu numarul 1.000. ATM-ul a devenit operational in orasul Giurgiu, in cadrul unui complex hotel restaurant din vama Giurgiu.

In prezent, CEC Bank se situeaza pe locul patru la nivel national din punct de vedere al retelei ATM, fiind principala institutie bancara care si-a adus aportul in instalarea acestor echipamente in mediul rural.

Desi CEC Bank a debutat relativ recent pe piata cardurilor, Banca a reusit sa dezvolte acest segment intr-un ritm apropiat concurentilor cu vechime in domeniu. In momentul de fata, CEC Bank ofera servicii de eliberare numerar prin card printr-o retea proprie de 1.000 ATM-uri si 1.191 echipamente EPOS la ghiseele Bancii.

La sfarsitul anului 2009, Banca a demarat activitatea de acceptare carduri la comercianti, instaland in locatiile acestora, pana in prezent,  2.195 echipamente EPOS. Intreaga infrastructura de acceptare carduri a Bancii (ATM-uri si echipamente EPOS) este certificata pentru procesarea tranzactiilor generate de carduri cu microprocesor.

“Operarea unei retele vaste de ATM-uri constituie o conditie necesara in sustinerea activitatii de carduri a CEC Bank. In prezent, Banca se situeaza pe locul sase la nivel national din punct de vedere al numarului de carduri aflate in posesia clientelei”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Mai multe informatii despre cardurile CEC Bank pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate a Bancii, apeland numarul de telefon de la Call Center 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet www.cec.ro.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here