Ce „spune” portofelul despre stilul posesoarei sale?

0
1602

Chiar daca sta mai mult ascuns, desi il purtam cam peste tot cu noi, portofelul este un accesoriu important pentru toti. Daca in cazul barbatilor este avuta in vedere mai mult latura sa practica, preferintele limitandu-se la calitatea materialului din care este confectionat si capacitatea de a avea suficient  loc in compartimentele lui pentru bancnote, carduri, carti de vizita sau acte de identitate, reprezentantele sexului frumos vor avea intotdeuna o serie intreaga de exigente si la acest capitol.

Pentru ca, desi nu este permanent la vedere, sunt suficiente acele momente cand este scos din poseta pentru a face o plata sau a scoate o carte de vizita din interiorul lui ca sa se contureze o anumita impresie referitoare la posesoarea portofelului. De aceea, doamnele si domnisoarele au in general o colectie de portofele, fie asortate la geanta sau poseta purtata la un moment dat, fie in ton cu stilul vestimentar adoptat, mai sobru sau mai relaxat, sau chiar in concordanta cu sezonul in care ne aflam.

Astfel, modelele de portofele pentru barbati nu beneficiaza de o gama extrem de generoasa, de regula au aceeasi forma, respectiv dreptunghiulara, dimensiune standard, sunt din piele, cele de buna calitate, din imitatie de piele si mai rar din material textil. In schimb, cele destinate femeilor au in vedere o serie intreaga de preferinte, existand o abundenta de modele diverse.

Evident, si in acest caz stilul dicteaza, adeptele ceui clasic vor opta pentru portofele mai simple, din piele in diverse nuante, cu accesorii discrete, dar suficient de incapatoare, cu fermoar sau alte sisteme de inchidere.

De asemenea, vor opta pentru marci cu reputatie, pentru ca este vorba despre un accesoriu important, pentru care vor avea aceleasi exigente ca in cazul perechilor de pantofi sau a gentilor si posetelor.

Alaturi de portofelele de dama clasice, extrem de apreciate de urmasele evei care sunt firi creative, tonice si isi doresc pentru fiecare aparitie elemente care sa anime tinuta, sunt cele realizate fie din piele sau materiale textile dar rezistente si care se remarca printr-o efervescenta de culori, menite sa asigure un plus de buna dispozitie posesoarei lor. Iar aceasta categorie este cel mai bine pusa in evidenta de fiecare model de portofel Desigual, care abunda, la fel ca gentile si incaltamintea acestui brand  consacrat, in tonuri vesele, combinatii indraznete, motive florale, exuberante si pline de optimism.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here