Organizarea de evenimente in aer liber este mai rapida si mai sigura daca se folosesc corturi speciale pentru evenimente

0
2132

Organizarea evenimentelor in aer liber se poate face intr-o multime de moduri. De de parte cele mai apreciate sunt evenimentele corporate sau private care au loc in corturi speciale, ce ofera flexibilitate si mobilitate fata de alte solutii existente pe piata. Corturile pentru evenimente se monteaza rapid, sunt rezistente, materialele din care sunt fabricate pot fi intretinute usor, reusesc sa ii fereasca pe toti cei care participa la eveniment de intemperii. De asemenea corturile permit crearea de spatii unicat si creative, care pot fi folosite in foarte multe moduri, in zone de impact pentru evenimente.

 

La evenimentele corporate corturile permit transpunrea vizuala a ideilor prin intermediul unor proiectii multimedia si a unor solutii de branding. Pe piata sunt mai multe tipuri de corturi evenimente, fiecare client isi alege modelul dorit in functie de nevoi si de tipul evenimentului organizat. Dom-urile TentEvent sunt o alegere inspirata pentru organizarea de evenimente eleganta, spre deosebire de cele traditionale au un impact interior si exterior, fiind prieteonoase cu mediul si sigure. Noile tipuri de corturi pentru evenimente disponibile online au forma arhitecturala rezistenta, el puteti folosi in orice spatiu, dispun de membrane rezistente la conditiile extreme ale vremii. Transportarea Dom-urilor este rapida si nu necesita tiruri, Dom-urile TentEvent sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si membrane, se pot inchiria si cumpara prin intermediul firmei. Alaturi de evenimente corporate sau private corturile Dom se preteaza pentru spatii pentru proiectii multimedia, manifestari artistice, evenimente sportive, showroom-uri mobile ori spatii permanente de evenimente. Dom-urile au avantajul ca se pot folosi si iarna, se pot face cu ele hoteluri eco sau zone de camping de lux.

 

Corturile de la TentEvent sunt usor de personalizat si de accesorizat, fiecare client isi poate alege personalizarile in functie de tematica evenimentului. In jurul lor au fost dezvoltate concepte interesante pentru a va ajuta sa economisiti timp si sa aveti un eveniment perfect. Firma pune al dispozitie corturi, mobilier si decoratiuni, orice aveti nevoie pentru evenimentul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here