Folosește vopsea decorativă 3D dacă vrei o amenajare interioară fantastică

0
3592

Rives vopsea decorativă Made in Italy este caracterizată prin efectele speciale de stucco veneziano, piatră metamorfică, metal, satin sau nisip pe care le prezintă, dacă este aplicată corect, cu instrumentele potrivite.

 

Vopseaua decorativă, varianta modernă de a personaliza orice spațiu

 

Produse pentru zugrăvit 3D extrem de versatile, vopsele deco italienești se pot utiliza cu succes în numeroase proiecte de design interior, începând cu locuințele rezidențiale, diversele studiouri de film, ateliere de creație plastică sau vestimentară, unități HoReCa, magazinele cu profiluri diverse.

 

Se pot folosi vopsele decorative Rives chiar și în muzee cu exponate de epocă, ba chiar și pentru amenajarea specială a unor săli de concert sau de teatru pentru a aduce un aer aparte incintelor respective.

 

Gama extinsă de vopsele decorative 3D permite abordarea cu încredere chiar și de către amatori a unor proiecte îndrăznețe, limita fiind dată doar de nivelul creativității acelora ce le utilizează pentru a personaliza în chip unic o anume încăpere.

 

Foarte interesant este faptul că vopsele Rives cu texturi diferite pot coexista chiar și în același spațiu, aceasta fiind o metodă extrem de modernă și de un impact vizual puternic.

 

Vopseaua Rives simplu de aplicat chiar și de către neprofesioniști

 

Pe internet există tutoriale foarte bine realizate în care se explică detaliat, pas cu pas, cum se aplică vopseaua decorativă Rives și cu ce ustensile, așa încât efectul de tridimensionalitate să fie pus în evidență așa cum se cuvine.

 

Vopseaua decorativă 3D italiană este un produs de înaltă calitate, ecologic, ușor de aplicat, motiv pentru care este bine apreciată peste tot în Europa, inclusiv în țara noastră.

 

Modalitatea relativ ușoară și distractivă de aplicare o face accesibilă nu doar profesioniștilor, ci și amatorilor.

 

Pe forumurile online se discută des în ultima vreme despre acest brand, pe măsură ce devine din ce în ce mai populară și printre românii care s-au săturat deja de banalitatea aplicării de vopsea lavabilă clasică și vor ceva cu adevărat special, care să le permită să se transpună la final într-un mediu original, total diferit de ceea ce au experimentat până acum.

 

Cu ajutorul imaginației orice încăpere se poate personaliza ușor, chiar dacă bugetul pentru amenajările interioare nu este unul foarte generos.

 

Toate produsele din gama de vopsele decorative Rives sunt omologate, au certificare ISO, protejează împotriva mucegaiurilor și au un cert efect antibacterian.

 

De ce să alegi vopseaua decorativă RIVES pentru căminul tău?

 

  • așa vei avea șansa ca să îți creezi rapid un spațiu vibrant, special, care spune vizual o poveste;
  • decorarea pereților cu texturi aparte, iscusit combinate, pot da o notă de originalitate încântătoare casei;
  • poți face economie, aplicând chiar tu pe pereți o vopsea decorativă cu niște efecte cromatice cu adevărat inedite, fără a fi nevoie ca să apelezi la specialiști în acest sens;
  • pentru că este o bună metodă de a renunța la vopseaua clasică lavabilă pentru zugravit, deja plictisitoare;
  • pentru că vopseaua în relief italiană are o calitate premium, ce o face foarte rezistentă la atacul nemilos al razelor ultraviolete și la spălări repetate;
  • pentru că poate să înlocuiască cu succese inclusiv montarea plăcilor de faianța din bucătărie;
  • pentru că permite să îți pui la bătaie creativitatea, să explorezi texturi și modele noi, să devii rapid un mic artizan care își înfrumusețează fiecare încăpere din casa ta (inclusiv baie, bucătăria, holurile, alte spații anexe) după bunul plac.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here