CBRE preia managementul celor patru mall-uri ale Immofinanz din Romania

0
840

CBRE Romania a preluat administrarea portofoliului de retail al Immofinanz, semnand astfel cea mai mare tranzactie de property management din Romania. Incepand cu 01 iunie a.c., CBRE administreaza cele patru centre comerciale detinute de catre Immofinanz in tara: Polus Center din Cluj, Maritimo Shopping Center din Constanta, Gold Plaza din Baia Mare si Pitesti Mall, cu o suprafata inchiriabila totala de 147,824 mp.

Cele patru centre inregistreaza in total peste 600 de chiriasi, nume sonore din fashion, food si entertainment. Polus Center este cel mai dinamic centru comercial din Cluj, are o suprafata totala inchiriabila de 63.000 mp, printre chiriasii-ancora numarandu-se Carrefour, Decathlon, Zara, H&M, C&A and Cinema City. Maritimo Shopping Center detine 50.000 mp de suprafata comerciala si are printre chiriasi branduri importante de fashion ca Peek&Cloppenburg, H&M, Inditex Group (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear), C&A, LC Waikiki. Centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare are o suprafata inchiriabila de 32.000 mp, iar printre chiriasi Cora, Cinema City, H&M, Pimkie si Orsay, iar Pitesti Mall detine 18.600 mp de spatii comerciale si are magazine precum C&A, H&M sau Kenvelo.

“Ne concentram pe dezvoltarea activitatilor de retail ale Immofinanz in Europa Centrala si de Est, intr-o colaborare stransa cu chiriasii nostri. De aceea, am decis sa colaboram cu CBRE pentru administrarea centrelor noastre comerciale din Romania. Aceasta colaborare reprezinta o fericita intalnire intre cele mai bune produse de retail din tara si una din cele mai experimentate echipe de property management din Romania”, a declarat Nicolas Fernandez de Retana, Head of Retail, Expansion & Leasing, IMMOFINANZ.

“Este un proiect de care orice consultant de real estate ar fi mandru. Pentru CBRE, parteneriatul strategic cu Immofinanz pe intregul portofoliu de retail reprezinta o excelenta ocazie de a ne dovedi inca o data profesionalismul. Ca persoana pasionata de fashion, ma bucur sa pot merge de-acum in oricare din cele patru mall-uri ca acasa”, a precizat Luiza Moraru, MRICS, Head of Retail&Asset Services, CBRE.
CBRE este consultantul de real estate cu cele mai multe mandate de retail property management, cele noi patru centre adaugandu-se Sun Plaza din Bucuresti si Felicia Shopping Center din Iasi, centre comerciale aflate déjà in administrarea CBRE.
Pe langa cele doua birouri din Bucuresti, cel din Iasi si cel din Timisoara, CBRE va deschide noi birouri in Cluj, Constanta, Pitesti si Baia Mare, in centrele comerciale preluate.

CBRE Europa Centrala si de Est a fost desemnata recent la Varsovia “Property Management Company of the Year” la CEEQA (Premiile industriei de real estate din Europa Centrala si de Est) si are in administrare 2.466.6670 mp de spatii comerciale in 257 de proprietati numai in Europa Centrala si de Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here