Robin Sharma revine la Bucuresti in cadrul seminarului “Best performance tactics for success”

0
725

Unul dintre cei mai proeminenti lideri in leadership la nivel international, Robin Sharma, revine la Bucuresti pentru a sustine seminarul “Best performance tactics for success”.

Considerat a fi evenimentul de business al anului 2015, seminarul de leadership sustinut de Robin Sharma va avea loc pe 17 septembrie 2015 si se adreseaza cu precadere liderilor, managerilor si antreprenorilor care doresc sa ridice moralul angajatilor lor, sa sporeasca increderea acestora in organizatia pe care o conduc si sa creasca productivitatea afacerilor lor in aceste vremuri tumultoase. Seminarul ofera oportunitatea de a afla noi tactici si de a deprinde noi abilitati de leadership de la unul dintre cei mai buni oratori motivationali, de a interactiona cu oameni care impartasesc valori comune, pasionati de leadership si proactivi in diverse domenii de activitate si de a conecta cei mai importanti jucatori din mediul de business din Romania si din strainatate.

Robin Sharma este initiatorul conceptului „lider fara titlu”, care explica de ce calitatile de leadership nu au nimic de-a face cu functia trecuta pe cartea de vizita sau cu marimea biroului. Nici cu suma pe care o castigam sau cu hainele pe care le purtam. Leadership, in viziunea lui Sharma, inseamna o anumita filosofie. Este o atitudine. O stare de spirit. Un mod de a proceda. Si sta la indemana oricaruia dintre noi. Indiferent cu ce ne ocupam in cadrul unei companii. Iar, in exclusivitate pentru Romania, Robin Sharma va vorbi despre cele mai bune practici ale liderilor fara titlu, despre tacticile de performanta de varf pentru a face lucru de zi cu zi la un nivel de clasa mondiala, despre tacticile celor mai bune companii pentru a deveni si mai bune, despre cultura castigatorilor si cele 4 chei pentru o echipa performanta si, nu in ultimul rand, despre lectii de leadership personal pentru a fata fata acestor timpuri si a fi focusat. “Pentru a avea succes in afaceri si in viata personala trebuie sa tinem cont ca si noi suntem o veriga importanta, fundamentala, in devenirea lumii; si ca fara noi nu se poate”, subliniaza Robin Sharma, care nu va mai veni in urmatorii ani, in Romania, dupa acest eveniment..

Organizatorul acestui eveniment este Anca Pascu, CEO de la Diamond Experience. Cu o experienta de peste 14 ani in vanzari, marketing si organizare de evenimente, Anca Pascu si-a propus sa-l readuca la Bucuresti pe Robin Sharma, unul din cei mai in voga speakeri ai momentului, fiind motivata de importanta unui astfel de seminar in Romania. Anca Pascu este pasionata de tot ceea ce inseamna dezvoltare personala, leadership si depasirea propriilor limite.

Face acest eveniment pentru ca vrea sa ii ajute si pe altii sa isi imbunatateasca viata, atat in aria profesionala, cat si personala. Aduce in fata managerilor si antreprenorilor din Romania pe una dintre cele mai marcante personalitati din lumea leadershipului la nivel global. Toti oamenii au nevoie de un model.

Al ei a devenit de acum 3 ani: Robin Sharma. Intalnirea virtuala cu el a reprezentat un punct de mare valoare intrucat i-a schimbat viata in bine. A inceput sa ii citeasca cartile, sa cumpere programele lui online si aplicand cu perseverenta ceea ce a invatat acolo, a reusit sa isi indeplineasca intotdeauna ce si-a propus. Acesta este motivul principal pentru care isi doreste sa ii poata ajuta si pe altii sa faca la fel si a ales sa organizez acest eveniment chiar cu Robin Sharma. E o oportunitate unica de a-l avea atat de aproape pentru o jumatate de zi, perioada in care va impartasi tacticile lui cele mai productive, care ajuta de peste 15 ani oameni din companii precum: Nike, FedEx, RBS, Microsoft, Harvard University, Yale University, Ritz Carlton Hotel, Panasonic sau IBM sa isi depaseasca limitele, sa fie mai productivi, mai plini de succes, sa isi gaseasca echilbirul intre viata personala si profesionala.

Biletele la eveniment pot fi achizionate online pe www.robinsharmabucuresti.ro si sunt impartite pe 4 categorii, dupa cum urmeaza:

Pachet SILVER: 199 euro
Pachet GOLD: 309 euro
Pachet PLATINUM: 429 euro
Pachet DIAMOND: 739 euro

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, in data de 17 septembrie 2015, la Centrul de Conferinte de la Alexander Hotel.
Mai multe detalii despre eveniment gasiti si pe pagina oficiala a evenimentului: www.robinsharmabucuresti.ro

Despre Robin Sharma

Robin Sharma, care se va afla pentru a treia oara in tara noastra, este o autoritate universal recunoscuta in domeniul leadershipului, a performantei de varf si a organizarii vietii si autor al numeroase lucrari foarte apreciate in toata lumea, printre care fenomenalul blockbuster „Liderul fara functie”, care a inspirat o miscare in jurul ideii ca „Acum, oricine, in orice organizatie, poate demonstra abilitati de leadership”, dar si a bestsellerului international “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul”, continuarea acestuia “Atinge maiestria in leadership cu Calugarul care si-a vandut Ferrariu-ul” si clasicul motivational “MegaLiving! (Viata la cote maxime)”. Printre clientii sai se numara corporatii majore din Fortune 500 (Microsoft, FedEx, IBM, General Motors, Kraft), asociatii si institutii de sanatate. De asemenea, Robin Sharma este life coach pentru manageri, antreprenori si pentru unii dintre cei mai de success oameni de pe planeta (ex: Richard Branson).

Discursurile sale publice sunt inspirationale si pline de tactici din lumea reala, punand accentul pe importanta pe care o are responsabilitatea managerilor de a crea si a conduce echipe puternice, de a transforma problemele in oportunitati si mai ales de a face din munca de la birou o distractie profitabila. Este foarte solicitat in toata lumea ca orator si adesea se afla pe aceeasi scena cu personalitati precum Dr Phil, Deepack Chopra, Bill Clinton, Christopher Reeve, Jack Welch sau Wayne Dyer.

Robin Sharma este un expert in leadership in top 10 la nivel mondial si a primit premiul Golden Gavel, acordat de Toastmasters International. Totodata, in anul 2013 a fost inclus pe locul 5 in lista celor mai buni profesionisti in leadership la nivel international (International Leadership Professional Gurus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here