Care sunt domeniile de interes pentru industria de targuri si expozitii

0
1122

Oglinda a economiei, domeniul targurilor si expozitiilor isi schimba prioritatile odata cu noile domenii de interes.  Conform studiului Delphi “The International Exhibition Industry and Its Future. Looking ahead to 2020” realizat de UFI – The Global Association of The Exhbition Industry, pana in 2020 ariile de maxim interes pentru organizatori vor fi: mobilitatea electrica, biotehnologia si managementul apei.

Cum trend-urile in societatea actuala se indreapta spre utilizare responsabila, economisire si tehnologii revolutionare care sa permita aceste aspecte, tot mai multe companii isi directioneaza eforturile spre aceasta zona. Productia de noi echipamente si dezvoltarea de tehnologii competitive a devenit tinta celor mai importanti jucatori economici.

Astfel,  domenii de acest tip vor prezenta un interes sporit in ceea ce priveste participarea companiilor reprezentative la targuri si expozitii. Continua promovare in piata, pozitionarea corecta fata de concurenta, a fi in pas cu cele mai noi realizari si a le prezenta pe cele mai semnificative, sunt doar o mica parte din avantajele oferite de participarea la acest tip de evenimente.

“Referindu-ne la aceste trei domenii – mobilitate electrica, biotehnologie si managementul apei – ele sunt reprezentate in patru dintre targurile organizate de catre ROMEXPO: TIB (Targul International Tehnic BucurestI), ROMENVIROTEC (Expozitie Internationala pentru Tehnologii si Echipamente de Protectie a Mediului), ROMTHERM (Expozitie Internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului) si ExpoEnergiE (Targ International de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale). Luand in considerare evolutia expozantilor si a vizitatorilor din ultimii ani, dar si semnalele primite din partea acestora, subliniem faptul ca sunt domenii de viitor, care vor beneficia de acordarea unei atentii crescande. Pana la urma, toate acestea au ca scop comun asigurarea unui viitor sustenabil pentru fiecare dintre noi, asa ca trebuie sa la acordam importanta cuvenita. Cu siguranta prevedem o evolutie in organizarea si impactul acestor manifestari” declara Mariana Suciu (foto), Director General ROMEXPO S.A.
ROMEXPO este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, organizand anual peste 40 de manifestari, tematica evenimentelor  acoperind majoritatea sectoarelor economiei nationale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here