Caravana Zu si Be Igloo la a treia zi. Be Igloo sparge gheata cu oferte de vara

0
548

Campania Zu si Be Igloo iti racoresc vara” a ajuns la a treia zi de colindat prin Bucuresti. Timp de trei saptamani, caravana Zu si Be Igloo va oferi trecatorilor inghetata, alaturi de preturi racoroase pentru apartamentele din portofoliul Be Igloo.

Caravana Be Igloo a pornit in campania de spart gheata prin Bucuresti din fata sediului de pe Maria Rosetti nr. 6, si a continuat drumul prin Piata Dorobanti si Piata Unirii. Cateva mii de bucuresteni au primit inghetata si au putut afla noua oferta a Be Igloo.
Be Igloo sparge gheata cu oferte de vara
Special pentru perioada verii, Be Igloo scoate la vanzare apartamente cu doua camere, in ansamblul Optima din Titan, la pretul de €52.000, apartamente cu 3 camere, in ansamblul Ten Blocks Militari, la pretul de €88.400, studiouri in My Dream Residence, Pipera, cu €57.450 si garsoniere in ansamblul Armonia Titan cu 54.200 €.
Toate apartamentele sunt complet finisate, in ansambluri locuite, iar cumparatorii se pot muta incepand cu a doua zi de la semnarea contractului.
Be Igloo este organizatia de vanzari a fondului de investitii norvegian Romania Invest, infiintata in februarie 2009. Fondul de investitii are un portofoliu de aproximativ 750 de locuinte in toate zonele din Bucuresti si este in discutii cu mai multi dezvoltatori, pentru achizitia altor apartamente in ansambluri rezidentiale din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here