Quartz Matrix devine integrator de sistem al Schneider Electric

0
831

Compania Quartz Matrix este onorata sa anunte semnarea parteneriatului cu Schneider Electric Romania, prin care devine membru al retelei selective de integratori de sistem.
Acest statut certifica si recunoaste competentele Quartz Matrix de proiectare si implementare a solutiilor Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei.

 Prin Centrul de Pregatire Profesionala, Quartz Matrix  beneficiaza de suport in proiectarea solutiilor, pregatire tehnica intensiva, asistenta pentru actualizarea aplicatiilor software, precum si de un program anual de certificare al personalului calificat.
“Semnarea parteneriatului cu Schneider Electric reprezinta finalitatea unui proces amplu de specializare si certificare in domeniul sistemelor de securitate, comunicatii si cablari structurate. Avem acum sustinerea unui specialist la nivel international pentru proiectele de management inteligent al cladirilor, dar si un furnizor de incredere pentru echipamente electrice si de automatizari industriale”, a declarat Mihai Suchar, Director General Quartz Matrix. 
Acest nou parteneriat consolideaza imaginea Quartz Matrix de specialist in domeniul cablarilor structurate si a retelelor date/voce, cu o experienta de 16 ani pe aceasta piata.
“Am dorit sa avem in zona Moldovei un integrator puternic, cu experienta, ce poate gestiona proiecte mari. Mai mult, am gasit la Quartz Matrix competentele tehnice de proiectare si instalare necesare pentru solutiile Schneider Electric, adaptate la nevoile complexe ale clientilor”, a declarat David Nicholl, Presedinte al  Schneider Electric Romania.

Despre Quartz Matrix
Compania nationala care, prin experienta de 16 ani, aduce valoare clientilor prin solutii integrate, consultanta privind eficientizarea activitatii pe termen lung si suport tehnic acreditat.
Echipa Quartz Matrix, elementul central in filosofia de imagine a companiei, este formata din consultanti, proiectanti si specialisti in cercetare-dezvoltare, care a propulsat firma pe locul 4 in Clasamentul Consiliului National al IMM-urilor din Romania in 2009, pe domeniul IT&C. In acelasi an, Quartz Matrix a fost selectata in categoria celor mai sigure companii din Romania, de catre firma de evaluare a riscului de credit international Coface, raspunzatoare pentru analiza si inaintarea rapoartelor de tara catre UE.
www.quartzmatrix.com  

Despre Schneider Electric
Companie specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in peste 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul energiei si al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Cei peste 100 000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, de incredere si eficienta, realizand venituri din vanzari in valoare de peste 15,8 miliarde de euro in 2009, prin activitatea lor constanta de a ajuta indivizii si organizatiile « sa profite la maxim de resursele energetice.
www.schneider-electric.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here