Caravana Be Igloo blocheaza traficul in Bucuresti

0
656

Campania “Am spart gheata”, derulata de Be Igloo in Bucuresti , nu a avut, ca prim impact, vanzarea de apartamente, ci blocarea traficului pe mai multe artere din capitala, asa cum s-a intamplat ieri, 26 iulie 2010, in jurul orei 9.30, in Piata Dorobanti.

 Soferii care trec prin zona profita de ocazie si opresc masinile, de cele mai multe ori in zone nepermise, pentru a putea primi o inghetata. Fiecare inghetata este insotita de un flyer cu preturi foarte mici la apartamente, dar, cel mai probabil, numarul celor interesati se va situa undeva in jurul procentului de 20% din cei care au gustat inghetata.
Be Igloo: vrem sa le facem vara mai frumoasa
“Am stiut, inca de la inceputul campaniei, ca nu toti oamenii intalniti pe strada isi permit sau isi doresc sa cumpere un apartament, dar o inghetata intr-o zi caniculara, precum si o caravana cu voie buna si cantec, le fac vara frumoasa si ne bucuram de asta. Be Igloo a demonstrat, inca de la lansare, ca face mai mult decat sa vanda apartamente si ne bucuram de un renume pe care vrem sa il pastram. “, a decalarat Nimrod Zvik, directorul de marketing al Be Igloo.
Blocajul in trafic nu poate fi evitat de fiecare data
“Pietonii se strang in jurul caravanei care vinde apartamente si ofera inghetata, dar acelasi lucru face si o mare parte a soferilor, care isi abandoneaza, pentru cateva secunde, masinile, pentru a vizita caravana. In cele doua sapatamani de cand a inceput caravana, au fost cateva blocaje, dar nici unul nu a durat mai mult de cateva minute, iar noi am receptat entuziasmul oamenilor ca pe ceva pozitiv”, a mai explicat Nimrod Zvik.
In cadrul campaniei “Am spart gheata”, Be Igloo promoveaza apartamente cu doua camere, in ansamblul Optima din Titan, la pretul de €52.000, apartamente cu 3 camere, in ansamblul Ten Blocks Militari, la pretul de €88.400 si studiouri in My Dream Residence, Pipera, cu €57.450 si garsoniere in ansamblul Armonia Titan cu 54.200 €. Toate apartamentele mentionate sunt complet finisate, in ansambluri locuite, iar cumparatorii se pot muta incepand cu a doua zi de la semnarea contractului.
Be Igloo este organizatia de vanzari pentru fondul de investitii norvegian Romania Invest, infiintata in februarie 2009. Fondul de investitii are un portofoliu de aproximativ 750 de locuinte in toate zonele din Bucuresti si este in discutii cu mai multi dezvoltatori, pentru achizitia altor apartamente in ansambluri rezidentiale din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here