“Trucks you can trust”: Mercedes-Benz livreaza 65 de camioane catre EDY INTERNATIONAL SPEDITION

0
629

EDY INTERNATIONAL SPEDITION a achizitionat 18 camioane Mercedes-Benz Atego, 17 camioane Mitsubishi Fuso Canter si 30 de camioane Actros 1841LSNRL
Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL in teste la EDY INTERNATIONAL SPEDITION

 
•    Mercedes-Benz – un partener de talie mondiala, cu renume si resurse remarcabile pentru firmele de transport
Bucuresti – Mercedes-Benz Romania, prin intermediul diviziei Trucks si EDY INTERNATIONAL SPEDITION, cel mai mare operator de transport de marfuri din Romania, au semnat in prima jumatate a acestui an un contract pentru livrarea a 65 de camioane marca Mercedes-Benz si Mitsubishi Fuso Canter. incheierea contractului intre cele doua companii este rezultatul unei licitatii organizate de catre edy International Spedition la care au fost invitati mai multi producatori importanti de camioane.
Flota de 65 camioane este compusa din18 camioane Mercedes-Benz Atego, 17 camioane Mitsubishi Fuso Canter folosite in activitatea de distributie.si 30 de modele Actros 1841LSNRL
Consumul redus de combustibil, unul dintre factorii esentiali in ceea ce priveste calculul rentabilitatii unui camion, a reprezentat pentru EDY INTERNATIONAL SPEDITION un element decisiv in procesul de achizitie de camioane Mercedes-Benz. Mai exact, in cazul lui Actros, camionul care a primit in 2009 titulatura de Truck of the Year, a impresionat consumul mediu calculat pentru o luna, pentru diferite terenuri, trasee cu reliefuri si tipologii diferite.
De asemenea, in urma tenderului organizat de EDY INTERNATIONAL SPEDITION, oferta de leasing operational realizata de catre Mercedes-Benz Financial Services, care a venit in intampinarea nevoilor specifice de finantare ale transportatorului, a reprezentat inca un factor decisiv in procesul de incheiere a contractului dintre parti.
,,Mercedes-Benz Trucks s-a remarcat dintotdeauna ca fiind un business solid, iar aceasta colaborare cu edy reprezinta inca o confirmare a faptului ca organizatia noastra este demna de incredere, mereu implicata si dedicata in fiecare aspect al activitatii sale. Trucks you can trust reprezinta o promisiunea in care clientii de camioane Mercedes-Benz pot avea incredere in prezent si pe viitor.,” a precizat Michael Grewe, CEO si Presedinte al Mercedes-Benz Romania.
“2010 este pentru grupul edy un an al oportunitatilor, al dezvoltarii si al investitiilor. Pozitia financiara solida, echipa profesionista de management si eforturile intreprinse in ultimii doi ani ne permit sa avem incredere in dezvoltarea grupului chiar si in contextul economic actual. Planurile noastre de dezvoltare pentru anul acesta includ printre altele reinnoirea si extinderea flotei, iar licitatiile organizate in ultima perioada confirma determinarea noastra in aceasta directie, “ a declarat Florin Gontariu, Chief Operating Officer al edy Group.
in Romania, Actros este disponibil prin intermediul a trei modele produse in 2010: Liner, Cruiser sau Power,. Datorita transmisiei automate Mercedes PowerShift 2, motoarelor BlueTec® si configuratiilor transmisiilor, Actros isi continua tendinta de reducere a consumului de carburant. Mai mult, Actros exceleaza prin asigurarea unui loc de munca extrem de ergonomic si unui spatiu generos ce permite libertatea de miscare. Acesta stabileste noi standarde in ceea ce priveste functionalitatea, confortul si nivelul de echipare. incepand cu sistemul de directie optimizat si panoul de instrumente imbunatatit si terminand cu senzorul de ploaie/lumina, dotare optionala si patul luxos din zona de dormit inferioara.
La nivel mondial, Daimler Trucks a comercializat 70.600 de autovehicule in primul trimestru al anului 2010 (Q1 2009: 65.400). Vanzarile mai reduse din Germania, Orientul Mijlociu si Japonia au fost compensate de volumul ridicat din America Latina (+79%) si Asia de Sud-Est (+48%). Venitul de 4,9 miliarde de euro a fost apropiat celui din perioada anului precedent. Daimler Trucks s-a dezvoltat pozitiv in al doilea trimestru si si-a imbunatatit rezultatele operationale. Principalul motiv a fost crestrerea vanzarilor pe cele mai importante piete, precum si masurile radicale de reducere a costurilor, rezultand un EBIT de 300 de milioane de euro.
Despre edy Grup
Grupul de companii edy isi incepe istoria in 1991, infiintat  de catre Alin Popa, astazi CEO-ul intregului grup de firme care include edy International Spedition, edy Logistics (servicii de distributie si depozitare), Autocamion Service si Diesel One (furnizare de combustibil).
in prezent, edy International Spedition este cel mai mare tranportator de marfuri generale din Romania – cu peste 1.500 de angajati, o cifra de afaceri de peste 235 milioane de lei in 2009, cea mai mare flota de camioane din Romania, experienta de 19 ani in industria transportului general de marfa si un portofoliu de clienti care include cele mai mari companii producatoare de bunuri de consum. Mai multe detalii gasiti la adresa www.edyspedition.ro.
Mai multe detalii despre Mercedes-Benz se gasesc la adresele www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.

Contact:
Stelian Campean
[email protected] 
+40 21 20 04 681

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here