Calendarul personalizat poate fi un cadou corporate potrivit. Iată de ce!

0
1518

 

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/time-calendar-saturday-weekend-day-273857/

 

 

Fiecare lună a anului trebuie marcată într-un mod potrivit în calendar, atât în viaţa personală, cât şi profesională. Antreprenorii care vor să facă o surpriză plăcută angajaţilor pot alege această variantă de cadou, pentru că se poate dovedi un cadou corporate perfect, care îi va ajuta să îşi organizeze foarte bine fiecare zi a lunii. În sprijinul antreprenorilor vin cei de la Activ Document cu o ofertă foarte bogată de calendare, agende şi chiar felicitări personalizate.

Calendarul personalizat – un cadou ce poate fi oferit în perioada sărbătorilor de iarnă

Atunci când se schimba anul calendaristic, antreprenorii trebuie să ia în calcul oferirea unui cadou angajaţilor, un cadou care se va dovedi util întregul an următor. Pe lângă o agendă personalizată pe care angajaţii îşi pot scrie întâlnirile cu clienţii, proiectele pe care le au de dus la bun sfârşit şi alte detalii importante, calendarul personalizat se va dovedi un dar ideal pentru sărbătorile de iarnă.

Citește și: Cum funcţionează procesul de printare format mare şi când este necesar?

Materialele promoţionale oferite la sfârşit de an sub forma unui calendar personalizat au următoarele avantaje:

  • vor fi folosite o perioadă îndelungată, întregul an următor, chiar dacă sunt expuse pe perete sau pe birou;
  • vor fi personalizate cu detalii, fotografii şi imagini ale companiei pentru a crea o impresie bună clienţilor sau colaboratorilor atunci când le vor observa pe birou;
  • grafica este excelentă, incomparabil mai bună decât a calendarelor disponibile pe piaţă;
  • calendarele comandate sunt personalizate cu datele alese de clienţi, aspect ce le va diferenţia de orice alte produse de pe piaţă, oferindu-le un plus de valoare.

Rolul unui calendar personalizat din oferta Activ Document pe birou

Unul dintre cele mai utile materiale tipografice oferite cadou în preajma sărbătorilor de iarnă este calendarul personalizat, de perete, de birou sau de buzunar, deoarece toţi angajaţii care îl vor primi, îl vor şi folosi, cu siguranță. Comparativ cu alte materiale promoţionale oferite la final de an, calendarul personalizat asigura o folosire de lungă durată, indiferent dacă este ținut pe perete, pe birou sau în buzunar.

Practic, orice calendar personalizat care este bine realizat livrează imaginea firmei direct angajatului şi mai ales clientului care îl observă – şi face acest lucru mai bine decât orice alt suport publicitar. Un calendar personalizat nu este destinat doar angajaţilor, ci şi clienţilor fideli sau colaboratorilor, care se vor bucura de un asemenea cadou şi care îşi vor putea planifica mult mai bine timpul în anul următor.

Un calendar de calitate poate reprezenta un cadou motivaţional pentru angajaţi, dar şi un instrument de atragere şi de fidelizare a clienţilor, fiind realizat în scurt timp şi într-un mod cât mai profesional, cu o grafică foarte atractivă. Calendarele promoţionale sunt preferatele clienţilor pentru că sunt simple şi cuprinzătoare şi oferă o privire la distanţă, în viitor, o imagine de ansamblu a anului care vine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here