Bucuresti, 8 martie 2011. incepand cu luna martie, OZONE da startul promotiilor pentru a-i ajuta pe romani sa treaca mai usor de la perioada de post la sarbatorile de Paste. Pachetul promotional de Digenzym Forte si Bil Plus este combinatia ideala pentru

0
598

Autovehiculul avant-garde al clasei din care face parte
Echipamente si functii selectionate, caracteristici sportive
Motoare V6 dinamice, suspensie sport special configurate

Dinamism, confort si sportivitate – noul Mercedes-Benz Viano Avantgarde Edition 125 este definit de acesti trei termeni mai bine decat orice alt autovehicul din clasa sa. Modelul combina un exterior desavarsit cu echipamente si functii atent selectionate si un sistem de transmisie dinamic, facandu-l modelul de top al clasei din care face parte. Viano Avantgarde Edition 125 reprezinta combinatia perfecta dintre un MPV (Multi-Purpose Vehicle), o limuzina si o masina sport.
Autovehiculul avant-garde al clasei din care face parte
Aspectul noului Viano Avantgarde Edition 125 simbolizeaza avant-garda clasei din care face parte. Modelul este prevazut cu jante din aliaj usor, cu 16 spite, in timp ce carcasele cromate  ale oglinzilor exterioare, pragurile exterioare, conturul cromat al barei frontale de protectie si conturul cromat al hayonului subliniaza stilul special al autovehiculului. Modelul este disponibil cu doua variante de vopsea metalizata: negru obsidian si  argintiu stralucitor.
Echipamente si functii selectionate, caracteristici sportive
Aspectul plin de stil continua si in interior: soferul si pasagerul din fata se vor simti ca acasa pe scaunele pe cat de confortabile pe atat de sportive, imbracate in cea mai fina piele, plus un suport lateral marit. Clientii pot alege dintre pielea “Lugano” sau noua suprafata exclusiva cu microfibre “Twin DINAMICA”. Interiorul este la fel de impresionant, cu instrumentele luminate in alb si pedalele sport din otel inoxidabil cu striatii din cauciuc.
in compartimentul pasageri exista patru scaune individuale imbracate in piele, avand un design striat, plin de stil si confortabile in acelasi timp. si aceste scaune au o captuseala speciala cu suport lateral marit. Insertiile din panourile laterale de contur sunt de asemenea din piele, in timp ce striatiile decorative au un aspect sportiv. Scaunele individuale montate pe sine pot fi repozitionate in intervale de 25 de mm si includ centuri de siguranta cu prindere in trei puncte, tetiere si cotiere ajustabile.
Motoare V6 dinamice, suspensie sport special configurata
Sistemul dinamic de transmisie prevazut cu motoare Mercedes-Benz V6 este alegerea perfecta pentru aparitia sportiva a modelului Viano Avantgarde Edition 125. Motorul V6 CDI 3.0 cu o putere de 165 kW (224 CP) si cuplu extraordinar de 440 Nm combina puterea cu grija pentru mediu. Tehnologia BlueEFFICIENCY reduce consumul de combustibil si emisiile de CO2 la un nivel surprinzator de scazut, cu un consum de combustibil, conform cu reglementarile NEDC, de doar 8.5-8.6 l/100 km sau 224-226 CO2 (g/km) – cifre remarcabile avand in vedere dimensiunile si performanta autovehiculului. Motorul V6 pe benzina are o cilindree de 3.5l si dezvolta 190 kW (258 CP), combinand temperamentul sportiv cu rularea extrem de lina.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
Performanta atinge un nivel unic in cazul ambelor versiuni. Motorul V6 CDI 3.0 accelereaza pana la 100 km/h in doar 9.1 secunde si atinge viteza maxima de 201 km/h. Pentru V6 3.5 cifrele sunt 10.4 secunde si 217 km/h.
Transferul de putere catre axul posterior se face prin transmisie automata. Viano a fost deja caracterizat printr-un grad ridicat de siguranta la manevrare si prin suspensia confortabila. Versiunea Avantgarde Edition 125 a fost special configurata, indeplinind cele mai avansate standarde in ceea ce priveste dinamica conducerii.
Mercedes-Benz Viano Avantgarde Edition 125 va fi disponibil in doua variante “compacta” si  “lunga”.
Pentru mai multe informatii accesati www.media.mercedes-benz.ro sau www.mercedes-benz.ro

Contact:
Gabriel Craciun
gabriel.craciun@daimler.com
+40 21 2004 523

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here