O treime dintre romani au probleme digestive si in perioada sarbatorilor acestea se acutizeaza

0
639

Bucuresti, 8 martie 2011. incepand cu luna martie, OZONE da startul promotiilor pentru a-i ajuta pe romani sa treaca mai usor de la perioada de post la sarbatorile de Paste. Pachetul promotional de Digenzym Forte si Bil Plus este combinatia ideala pentru normalizarea rapida a digestiei si pentru o mai buna functionare a tubului digestiv pe termen lung.

Romanii stiu sa aprecieze si sa se bucure de placerile simple ale vietii. Trecerea de la post la bogatia meselor de Paste este in fiecare an o incercare greu de trecut. Mai ales de sarbatori, romanii au tendinta de
a exagera, de a manca prea mult in comparatie cu mesele cumpatate din perioada postului. in aceste situatii, stomacul si bila au nevoie de ajutor.

In perioada sarbatorilor de Paste, dar si dupa, Ozone vine cu o oferta promotionala – pachetul Digenzym Forte si Bil Plus (acest produs fiind oferit gratuit) – pentru a-i ajuta pe romani sa se bucure de placerea de
a manca fara teama de a avea neplaceri la nivelul stomacului sau al bilei.

Digenzym Forte este special in clasa lui terapeutica, deoarece combina trei beneficii: un produs traditional cu enzime, un laxativ usor si un preparat probiotic. Este indicat in cazul tulburarilor digestive, in cazul unui aport alimentar neechilibrat, precum si in cazul balonarilor sau colitelor. Digenzym Forte este recomandat dupa fiecare masa, pentru a inlatura rapid senzatia de stomac greu.

Bil Plus elimina neplacerile cauzate de “bila lenesa” si completeaza efectele benefice ale Digenzym Forte, aducand un aport de saruri biliare si enzime digestive.

Specialistii Centrului de Gastroenterologie si Hepatologie sustin ca o treime dintre romani sufera de boli ale sistemului digestiv. in plus, incidenta bolilor ce tin de domeniul gastroenterologiei ocupa locul trei dupa accidentele neuro-vasculare si cele cardio-vasculare in topul afectiunilor care au o rata de mortalitate ridicata. in ultimii ani numarul persoanelor cu tulburari digestive s-a dublat, iar medicii spun ca de cele mai multe ori populatia ignora simptomele si ajung la spital prea tarziu. in perioada sarbatorilor de Paste, din cauza exceselor culinare, incidenta bolilor digestive usoare, de tip indigestie, se accentueaza.

Administrarea concomitenta a Digenzym Forte si Bil Plus este foarte utila in cazul disconfortului abdominal, pentru a inlatura rapid si eficient senzatia de stomac greu, indigestie, starea de greata si balonare, dupa fiecare masa.

Aceste produse sunt suplimente alimentare si se elibereaza in farmacii fara prescriptie medicala, iar pretul recomandat al pachetului promotional Digenzym Forte + Bil Plus (Bil Plus oferit gratuit) este de 10.95 RON.  

Digenzym Forte si Bil Plus fac parte din gama de produse Ozone, divizie a companiei Labormed. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.labormed.eu.

Note pentru editori:

Labormed, jucator de top pe piata farmaceutica din Romania si Europa Centrala si de Est are un model integrat de afacere: cercetare, productie si distributie. Compania are un portofoliu complex de produse generice modern sub brandul Labormed, produse OTC si suplimente alimentare sub brandurile Ozone si Ozone Natural, precum si capacitati excelente de cercetare si dezvoltare, detinand laboratoare de bioechivalenta de nivel international. Cu aceste resurse interne, Labormed a dezvoltat pana acum peste 50 de molecule generice.

Labormed detine cea mai moderna unitate de productie pentru tablete si capsule din Romania, prima investitie de tip Greenfield din industria de profil din tara noastra, o investitie de 19 milioane de euro in 2007. Fabrica de medicamente, localizata in Bucuresti, detine echipamente de ultima tehnologie, conform standardelor GMP europene si are o capacitate de 60.000.000 tablete/luna. Suprafata construita a acesteia este de aproximativ 10.000 mp. Utilajele, de ultima generatie, sunt importate din Italia, Germania si Elvetia.  Din anul 2009  Labormed a inceput extinderea regionala. in prezent, produsele noastre sunt disponibile in zece tari: Polonia, Bulgaria, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia, Republica Moldova, Azerbaidjan, Republica Belarus, Malta si Islanda.

Pentru informatii suplimentare:
2activepr:
Ana-Maria Godja
Mobil: 0758.243.280
E-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here