Nunta la Biserica de Gheata de la Balea Lac

0
664

Aproximativ 30 de cetateni britanici vor fi zilele acestea oaspetii Hotelului de Gheata si ai Bisericii de Gheata de la Balea Lac. Prezenta oaspetilor de dincolo de Canalul Manecii in frumosul loc din Masivul Fagaras este prilejuita de organizarea petrecerii de nunta a unui tanar cuplu prieten.

Prima, va sosi la Balea Lac mireasa, impreuna cu ajutoarele sale (domnisoare de onoare, prietene, rude etc).
Joi, grupul va organiza o mica petrecere si va face toate pregatirile pentru nunta. Vineri, cealalta parte a grupului englez, in frunte cu mirele, va ajunge in zona si se va alatura pregatirilor.
Dupa ce isi vor reinnoi juramintele de credinta si iubire in fata altarului Bisericii de Gheata, vineri seara, mirii, alaturi de invitatii lor, vor petrecere in stil pur englezesc la restaurantul Cabanei Balea Lac. Meniul pregatit pentru acest eveniment este unul special, creat la solicitarea tinerilor casatoriti, din acesta nelipsind mancarurile sofisticate, purcelusul de lapte la tava, gustari traditionale si bauturi din cele mai fine.
Pentru ca evenimentul este unul deosebit, unic, oaspetii englezi vor profita de aceasta oportunitate si vor experimenta atit bauturile speciale in paharele de gheata cat si somnul la “rece”, in camerele Hotelului de Gheata.
Acesta este cea de-a doua nunta ce se organizeaza la Biserica de Gheata de la Balea Lac, in urma cu cativa ani, un cuplu de tineri romani hotarand, de asemenea, sa-si uneasca destinele in acest inedit decor.
Lacasul de cult din gheata a mai gazduit in trecut doua botezuri, precum si mai multe slujbe sau evenimente religioase organizate de reprezentanti ai mai multor biserici de la noi din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here