Boc: Proiectul reorganizarii administrative nu a fost abandonat, discutia va fi reluata

0
748
harta-romania

harta-romaniaProiectul reorganizarii administrative nu a fost abandonat, ci va fi din nou discutat in cadrul coalitiei, incepand cu saptamana viitoare, odata cu derularea in continuare a procesului de descentralizare prin transferul de atributii si patrimoniu catre autoritatile locale, a delarat premierul Boc.

„Proiectul reorganizarii administrative nu a fost abandonat, discutia va fi reluata”, a spus Boc, la postul public de televiziune.

In urma cu doua saptamani, premierul Emil Boc a solicitat, in sedinta de guvern, ca fiecare ministru sa prezinte, in luna august, solutii privind transferul de atributii si patrimoniu de la administratia centrala catre consilii judetene, consilii locale si primarii, ca parte a procesului de descentralizare.

Boc declarase anterior ca membrii coalitiei nu au inca un punct de vedere unitar privind reorganizarea administrativa, astfel ca procesul va incepe, in prima etapa, prin preluarea de catre primarii a atributiilor apartinand in prezent unor structuri ministeriale. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here