Black Friday de Romania: Unde poti cumpara produse cu reduceri de pana la 60%

0
701
cumparaturi-shopping-cumparatori

cumparaturi-shopping-cumparatoriInspirati de un concept american, magazinul online eMAG si retailerul Flanco ofera de vineri si pana duminica seara reduceri de pana la 60% la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, dar si muzica, filme sau jucarii.  „Am pregatit un stoc de peste 30.000 de produse

si ne asteptam ca aceste eveniment sa genereze cel mai mare numar de vizitatori si de comenzi intr-o singura zi”, spune Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare eMAG.

„Vom oferi reduceri intre 30%-60% celor mai dorite produse electronice, IT, periferice IT, electrocasnice, console de jocuri, telefoane mobile etc. Evenimentul va fi deschis incepand de vineri dimineata, ora 5.00 si pana duminica seara, 27 noiembrie, ora 24.00”, au declarat reprezentantii eMAG pentru Incont.ro. Cumparatorii vor putea achizitiona frigidere cu numai 499 de lei, masini de spalat cu 699 de lei, camere foto cu 149 de lei, precum si terlevizoare LED si 3D cu reduceri de pana la 50%. „Lista cu produsele reduse va fi disponibila pe site-ul nostru, incepand cu vineri, ora 5.00 a.m.”. au adaugat reprezentantii eMAG.

 

Traditia evenimentului de shopping cunoscut la nivel international este originara din Statele Unite, unde a devenit un fenomen national atat in retail-ul traditional, cat si online. Black Friday marcheaza deschiderea sezonului de cumparaturi de Craciun, fiind si ziua cu cele mai multe promotii din an, in care 75% dintre americani iau cu asalt magazinele in cautarea promotiilor. In Romania, Black Friday va stimula piata electro-IT, unde va fi inregistrat un numar record de vanzari din an, sustin initiatorii evenimentului.

„Numai prin aceasta actiune, eMAG si Flanco vor creste nivelul intregii piete electro-IT cu 10 milioane de euro” a declarat intr-un comunicat Iulian Stanciu, presedintele grupului de companii eMAG, Flanco si Asesoft Distribution. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here