Apple va lansa iPhone 5 anul viitor. Ce dorinta a lui Steve Jobs nu a fost respectata de companie

0
706
apple-iphone-steve-jobs

apple-iphone-steve-jobsNoul smartphone de la Apple, iPhone 5, va fi lansat in 2012. Steve Jobs a avut o dorinta legata de smartphone-urile Apple de care compania nu a tinut cont la proiectarea produsului.Noul iPhone 5 va fi complet diferit de iPhone 4 si de ultima varianta a acestuia, iPhone 4s, informeaza Daily Mail.

Principala modificare a telefonului este legata de o dorinta a cofondatorului Apple, Steve Jobs, care nu a fost respectata de catre cei care au proiectat iPhone 5. Acesta nu a vrut ca iPhone-ul sa aiba un ecran mai mare, dar cei care lucreaza la ultimul model de smartphone nu au tinut cont de dorinta lui.”Ni s-a spus ca noul iPhone va avea un ecran de 4 inchi si va fi cu 8 milimetri mai lung decat inainte, avand o carcasa de metal (probabil aluminiu)”, informeaza site-ul iLounge, citat de Daily Mail.

„Se asteapta sa apara in vara lui 2012 si este inca in faza de cercetare, nu de prima productie. Suspectam ca rezistenta slaba a bateriei a distrus prima versiune a telefonului”, a declarat o sursa din interiorul Apple pentru iLounge.

Noul telefon va beneficia de un serviciu asemanator celui Siri, care se va numi „Asistent”.

Apple a prezentat iPhone 4S pe 4 octombrie de catre CEO-ul Apple, Tim Cook, cu o zi inainte ca Steve Jobs sa treaca in nefiinta. Smartphone-ul a starnit emulatie in randul publicului, cozile fiind imense in momentul in care produsul a devenit disponibil in Statele Unite, Marea Britanie si Japonia. Prima persoana care a reusit sa achizitioneze un iPhone 4s este un fost gunoier din Marea Britanie, Rob Shoesmith, care a stat timp de doua saptamani in fata magazinului Apple din Covent Garden (Londra). (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here