Birouinfo.ro, primul portal dedicat pietei de birouri din Romania

0
1103

Prin accesarea portalului Birouinfo.ro , companiile interesate de inchirierea unui spatiu de birou au acces imediat la fisele complete de date ale cladirilor de birouri ofertate pe piata, incluzand fotografii, localizarea pe harta, planuri detaliate, costuri de inchiriere, specificatii tehnice si ale serviciilor, precum si datele de contact directe ale proprietarilor.

Birouinfo.ro este singura platforma imobiliara B2B independenta din Romania care isi propune sa faciliteze procesul de cautare si inchiriere a spatiilor de birou intr-un mod transparent, eficient si profesionist.

Platforma ajuta firmele care cauta spatiu de birouri sa faca cea mai buna alegere cu privire la noile oferte de spatii de birouri precum si la facilitatile oferite de aceste spatii, prin intermediul unor instrumente inteligente si acces direct la contactele cladirilor de birouri. Portalul faciliteaza procesul de inchiriere de birouri cu eficienta de costuri, impune transparenta totala pietei de birouri, intensifica expunerea si marketarea mai eficienta a cladirilor de birouri existente. Prin arhitectura unica si template-ul bine structurat, Birouinfo.ro este un instrument remarcabil de usor de utilizat.

Birouinfo.ro s-a lansat la finalul lunii decembrie 2012, fiind prima platforma online care cuprinde in exclusivitate date despre piata de birouri din Romania. Conceptul beneficiaza de know-how-ul si experienta de peste 10 ani ale portalului partener din Ungaria, irodahaz.info, care a atins performanta de a acoperi mai mult de 95% din piata de birouri si servicii conexe din tara vecina.

Platforma se adreseaza tuturor „jucatorilor” de pe piata imobiliara de birouri, Birouinfo.ro fiind de asemenea un hub pentru profesionistii domeniului, aflati in cautare de stiri si evenimente specializate, tranzactii de pe piata de birouri si oportunitati de cariera.

Printr-o inregistrare gratuita, companiile aflate in cautare de birouri pot trimite simultan cereri multiple de spatii de inchiriat direct catre toate acele cladiri de birouri care se potrivesc parametrilor selectati de cautare, precum: categoria cladirii (A, B, C, cladiri verzi, cladiri in constructie etc.), localizare, chirie si suprafata.

Prin accesarea portalului Birouinfo.ro, companiile interesate de inchirierea unui spatiu de birou au acces imediat la fisele complete de date ale cladirilor de birouri ofertate pe piata, incluzand fotografii, localizarea pe harta, planuri detaliate, costuri de inchiriere, specificatii tehnice si ale serviciilor, precum si datele de contact directe ale proprietarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here