Biofarm isi propune intrarea pe pietele internationale

0
794

De peste 95 de ani Biofarm este unul dintre primii producatori romani de medicamente si suplimente alimentare, preocupat de descoperirea celor mai bune solutii pentru imbunatatirea sanatatii si cresterea calitatii vietii pentru pacientii din Romania. in prezent, Biofarm este in TOP 3 producatori pe piata farmaceutica din Romania (OTC si Suplimente nutritive), o piata marcata de dinamism si spirit de competitie. Prin produsele si proiectele sale combina traditia cu orientarea spre viitor, fiind puternic conectata la cele mai noi tendinte internationale pe parte de medicamente fara prescriptie si suplimente nutritive.

Avand un portofoliu competitiv de peste 200 de produse ce acopera 61 de arii terapeutice, Biofarm constientizeaza importanta conectarii cu consumatorii, farmacistii si medicii din Romania, prin strategii de marketing si promovare inovative si moderne deopotriva. Dezvoltarea de noi produse si imbunatatirea portofoliului reprezinta puncte cheie ale strategiei de dezvoltare a companiei, fapt materializat in numeroase lansari de produse in fiecare an.

Continuarea dezvoltarii fortei de vanzari precum si investitiile continue in cercetare si dezvoltare de produse sunt elemente importante ce contribuie la consolidarea pozitiei companiei in piata. Avand o pozitie stabila pe piata farmaceutica romaneasca, Biofarm are ca obiectiv imbunatatirea pozitiei sale si pe pietele internationale.

Recent a fost publicat pe site-ul companiei planul de afaceri pentru anul 2016. Strategia de consolidare propusa asigura actionarii asupra continuitatii planurilor de investitii si a planului de dividende, chiar daca cifrele nu indica cresteri agresive, din cauza conditiilor de piata curente. Planul sustine procesul de consolidare al companiei in contextul actual al pietei farmaceutice

In contextul de piata existent, compania Biofarm isi propune pentru anul 2016: cresterea cotei de piata si eficientizarea activitatii operationale, in vederea cresterii cotei de profitabilitate.

Totodata, compania Biofarm ramane in continuare una din companiile romanesti cu un plan de afaceri consistent si sustenabil pe termen lung.
in aceste conditii, Consiliul de Administratie al companiei Biofarm propune Adunarii Generale a Actionarilor distribuirea de dividende pe anul 2015, fapt ce demonstreaza angajamentul permanent al managementului in livrarea indicatorilor de business catre actionarii companiei precum si implicarea acestuia in procesul de dezvoltare si consolidare a companiei pe piata romaneasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here