BCR reduce dobanda la creditele noi de nevoi personale cu pana la 2 p.p.

0
694

Bucuresti, 16 iulie 2012 – Banca Comerciala Romana (BCR) a redus, incepand de la sfarsitul saptamanii trecute, dobanda la creditele nou acordate de nevoi personale cu pana la 2 p.p..

„Dobanzile la creditele de nevoi personale in lei nou acordate incep de la 13,5%, dobanda este fixa pe toata perioada de creditare pentru creditele in lei. in plus, clientii care isi refinanteaza la BCR creditele de la alte banci sau incaseaza salariul intr-un cont curent BCR beneficiaza si de o reducere cu 100% a comisionul de analiza a dosarului de credit”, a declarat Andrew Gerber, director executiv Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

Asigurarea de viata este oferita gratuit si optional, contra cost, clientii pot beneficia de asigurare de somaj care presupune ca, in cazul in care clientul intra in somaj, banca plateste pana la 24 de rate lunare.

Documentatia creditului este in continuare simplificata, fiind solicitate doar 3 acte, respectiv  fisa fiscala aferenta anului precedent, adeverinta de salariu / extras de cont curent sau card BCR, o factura de utilitati recenta.

De exemplu, pentru un client care incaseaza salariul prin BCR, pentru un credit de nevoi personale in valoare totala de 15.000 lei acordat pe o perioada 5 ani, rata lunara este de doar 353 lei (DAE = 15,55%).

Aprobarea creditului se poate obtine si telefonic prin apel gratuit la numarul InfoBCR 0800.801.BCR (0800.801.227), zilnic, intre orele 8.00 si 22.00.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si  643 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.300 de bancomate si POS – 15.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 martie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,7 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 915,7 milioane EUR si un raport cost/venituri de 50.8%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here