SOCAR deschide o noua benzinarie in regiunea Moldovei

0
703
socar

socarCompania petroliera SOCAR Romania a inaugurat o noua statie de carburanti in Draguseni, judetul Suceava. Benzinaria din Draguseni este singura benzinarie de pe DN E 85 care se adreseaza si consumatorilor mari si este amenajata pe o suprafata de 2800 de metri patrati.

 
“Statia de la Draguseni este o noua investitie SOCAR in zona de nord-est a Romaniei care vine sa completeze reteaua de aici,  consolidata ca una de reper in domeniul preturilor si al calitatii produselor. Odata cu acesta investitie, SOCAR Romania va detine 13 benzinarii in zona Moldovei si poate incepe dezvoltarea nationala,  a carei prime etape se va finaliza in cursul acestui an. Planul de dezvoltare nationala al  SOCAR Romania va include intr-o prima faza orase importante din Romania. Desigur, Capitala Romaniei este inclusa in planul de investitii preconizat pentru anul in curs”, declara Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

Statia de la Draguseni practica servicii in premiera in Romania printre care amintim: info-chiosc pentru orientarea in trafic a soferilor dar si un spatiu pentru hranirea animalelor de companie. Benzinaria furnizeaza carburanti obtinuti din materie prima din Azerbaidjan si dispune de 3 pompe de alimentare, inclusiv o pompa cu debit marit, destinata autovehicolelor de mari dimensiuni. Totodata, intreg personalul SOCAR Romania este atestat de Crucia Rosie pentru a putea acorda primul ajutor in cazuri de urgenta. 

“Am adus pe piata din Romania servicii noi, semnalate de soferi ca nevoi in trafic. Suntem atenti la astfel de semnale si incercam sa le concretizam prin servicii pe care clientii sa le gaseasca in intreaga retea SOCAR. De asemenea ne face o mare placere sa impartasim clientilor nostri din ospitalitatea si produsele traditionale din Azerbaidjan”, mai spune Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

Deschiderea oficiala a avut loc in prezenta dlui Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania precum si a oficialitatilor autoritatilor locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here