BCR opreste temporar sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri

0
1375

Bucuresti, 19 aprilie 2013 – Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai ca sambata (20 aprilie) între orele 01:00 a.m. – 06:00 a.m. va întrerupe sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri.
Ca urmare, vor exista întreruperi functionale la nivelul sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri BCR, precum si reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) si POS BCR.
Fluctuatiile disponibilitatii din reteaua de ATM/MFM, POS si carduri BCR vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc îmbunatatiri aduse sistemului informatic BCR – îmbunatatiri care vor conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite.
Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de acesta întrerupere.
Serviciile Click si Alo 24 Banking BCR vor fi disponibile conform programului de functionare – 24/7, cu exceptia afisarii informatiilor referitoare la cardurile de credit.
Serviciile oferite de BCR Partener Mobil prin intermediul telefonului mobil vor fi functionale 24 de ore din 24, permitand clientilor sa obtina informatii despre cont, sa reîncarce orice cartela de mobil în retelele partnere, sa trimita bani în orice cont din Romania sau sa plateasca facturi direct de pe mobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here