tIMOn – reduceri de zeci de mii de euro si cresteri suprinzatoare de preturi, sub aceeasi cupola

0
1009

tIMOn se deschide in Piata Constitutiei din capitala cea de-a XXII-a editie a tIMOn Targul Imobiliar National. Dezvoltatorii vin cu reduceri spectaculoase de preturi, de pana la 20.000€ , se ofera sa plateasca avansul la Prima Casa in numele  cumparatorilor care nu au bani de avans, dar in acelasi timp inregistram cresteri de preturi la unele ansambluri rezidentiale, chiar periferice. Preturile locuintelor scad in centru pentru a creste surprinzator in unele zone, chiar periferice. Cauza: stocul de apartamente a scazut, concurenta pe anumite zone a disparut, asadar exista monopol  pe unele zone sau segmente de piata.

“Inregistram o tendinta surprinzatoare, intr-o piata care oricum s-a comportat atipic in ultimii 4 ani: cresterea preturilor la cateva ansambluri rezidentiale, fata de editia din toamna a tIMon. Mai mult decat atat, nu vorbim intotdeauna de ansambluri noi , de ansambluri de lux sau de zone centrale; din ceea ce ne-au comunicat expozantii, avem cresteri de preturi in cartiere si chiar spre periferie. Explicatia este una simpla: stocul scazut de locuinte. Acolo unde nu mai exista concurenta, pentru ca, spre exemplu, ansamblul concurent a finalizat vanzarile, dezvoltatorul creste pretul. Este o regula simpla a economiei de piata, dar relativ periculoasa pentru piata rezidentiala, care are nevoie de stabilitate si de increderea cumparatorilor.” a declarat Vlad Vlasceanu, director tIMOn

La targul de apartamente vizitatorii pot pleca in vacante de 5 stele la Halkidiki

Oricare dintre vizitatorii targului imobiliar poate castiga o vacanta de 5 stele in Grecia, la Halkidiki, prin tragere la sorti, fara a fi necesara achizitionarea unui apartament. Tombola este organizata de agentia imobiliara Premier Service, iar tragerea la sorti va avea loc duminica, 21 aprilie.

Tot tombola, sub sloganul “Innoieste-te de Paste”, va organiza si dezvoltatorul Adama, la standul sau din cadrul targului.

Un dezvoltator plateste o parte din avansul la Prima Casa in numele cumparatorilor

Pentru ansamblul Adora Urban Village, situat in zona Soseaua Alexandriei, dezvoltatorul  Tagor lanseaza la tIMOn oferta “te muti cu 1000 € avans”, diferenta de bani necesara pentru a acoperi avansul de 5% pentru acordarea unui  credit prin programul Prima Casa fiind suportata de catre acesta. Aceasta promotie se traduce intr-un discount de 1.000 pana la 2.500 Euro, in functie de valoarea apartamentului contractat.
Reduceri de zeci de mii de euro la tIMOn

In timp ce o mare parte din expozantii tIMOn vin cu oferte de genul mobila  sau electrocasnice cadou, putem semnala un procent important de oferte focusate pe pretul final: reduceri de 5% la ansamblurile New City, Neofort, Quadra 2 si Rasarit de Soare, de pana la 10% la Cosmopolis si 15% la Lemon Villa.

Reduceri spectaculoase de pret, de peste 10.000€, doar pentru targul tIMOn, inregistreaza apartamentele de 3 camere din ansamblul My Dream Residence Pipera, aflate la revanzare la fondul de investitii Be Igloo.

Case la pret de apartament

In ansamblul Hystria Residence Corbeanca, oferta pentru tIMOn consta in 69.990 € tva inclus pentru o casa de 110 mp + 168 mp de teren + 2 locuri de parcare.

Casa de 1 milion de euro

Intr-un context in care majoritatea dezvoltatorilor imobiliari s-au orientat spre locuinte mai ieftine, adresate publicului larg, cea mai scumpa locuinta prezenta la targ se apropie de 1 milion de euro. Este vorba despre o casa de 8 camere, construita in 2008 in zona Piata Romana si promovata la tIMOn la pretul de 849.990 € de agentia Neofort Biz.

Exclusivitati la tIMon

Ca la fiecare editie, tIMOn va gazdui o serie de ansambluri rezidentiale cu titlu de exclusivitate, insemnand ca nici unul dintre aceste apartamente nu va putea fi regasit la alte targuri imobiliare. Cele mai noi dintre ansamblurile rezidentiale din Bucuresti, City Point din zona Aviatiei, Six Residence din Popesti Leordeni si Lemon Villa din zona Baneasa vor fi prezente in premiera si exclusivitate la tIMOn. Tot exclusiv la tIMOn se vor vinde apartamentele de la North 24, Imobulgaria, Hercesa,  Corvaris, Arena, Neofort, Ager Imobiliare, Victoria Consult, Real Time si Be Igloo.

Cea de-a XXIII-a editie a Targului Imobiliar National tIMOn inregistreaza o participare record, de 150 de ansambluri rezidentiale, reprezentand 90% din oferta de apartamente noi disponibila pe piata, o dimensiune record, cu cel mai mare pavilion expozitional din Romania – 2400 mp – si va fi deschisa in Piata Constitutiei din capitala de joi, 18 aprilie 2013 pana duminica, 21 aprilie 2013, intre orele 10.00 – 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here