Citibank a fost votata cea mai buna banca pentru gestiunea lichiditatilor din Europa Centrala si de Est, potrivit sondajului Euromoney

0
771

Citibank, prin Serviciul de Trezorerie si Operatiuni Documentare, a fost nominalizata de Euromoney drept cea mai mai buna banca pentru gestiunea lichiditatilor la nivel global si in regiunea Europa Centrala si de Est in sondajul realizat de Euromoney pentru anul 2011. De asemenea,

Citi a obtinut pozitii fruntase in sondajele de opinie privind gradul de satisfactie a clientilor in categorii precum: Calitatea Generala a Serviciilor, Suport Tehnic si indrumare, Securitatea Serviciilor Bancare Electronice, Acces la Toate Sistemele de Clearing Aplicabile si la Sisteme Inovatoare pentru Plati/ Metode de Colectare. “impreuna cu clientii nostri, ne asiguram in fiecare zi ca solutiile bancare oferite sunt relevante si au capacitatea de a-i sprijini in atingerea obiectivelor intr-un mediu de afaceri aflat in continua schimbare”, a spus Naveed Sultan, Director Global pentru Segmentul de Trezorerie si Operatiuni Documentare al Citi. “Sondajul Euromoney ofera clientilor posibilitatea de a ne comunica in ce masura ne respectam promisiunea de a avea o strategie in concordanta cu prioritatile lor de afaceri si cu modelele operationale ale companiilor lor si as dori sa le multumesc pentru ca au directionat inca o data voturile lor catre Citi”. “Suntem onorati sa primim o recunoastere regionala si globala atat de importanta din partea clientilor nostri in sondajul privind serviciile de gestiune a lichiditatilor realizat de Euromoney pentru acest an. Apreciem in mod deosebit relatia cu clientii nostri si votul de incredere pe care ni l-au acordat, angajandu-ne sa investim in continuare in excelenta solutiilor bancare pe care le oferim”, a spus Sebastian Kucharek, Director Departament Tranzactii Globale, Citibank Romania. Rezultatele voturilor clientilor corporativi Citi a ocupat in sondaj prima pozitie in urmatoarele 5 regiuni: Africa, Europa Centrala si de Est, America de Nord, America Latina si Europa de Vest. Rezultatele voturilor clientilor institutii financiare Votul clientilor a determinat ocuparea de catre Citi a unor pozitii fruntase in urmatoarele categorii: – Cea mai buna banca pentru tranzactii in Dolari Americani din Africa, Europa, America Latina si America de Nord – Cea mai buna banca pentru tranzactii in Euro din Africa – Cea mai buna banca pentru tranzactii in Lire Sterline din Africa.
Global Transaction Services, o divizie a departamentului Institutional Clients Group al Citi, ofera produse si servicii de gestiune a lichiditatilor, de finantare comerciala si custodie pentru companii multinationale, institutii financiare si organizatii din sectorul public din intreaga lume. Cu o retea globala ce acopera peste 100 de tari, departamentul Global Transactions Services al Citi sprijina peste 65.000 clienti. La sfarsitul trimestrului III din 2011, volumul mediu al pasivelor a fost de 365 miliarde de dolari, iar cel al activelor aflate in custodie 12.5 trilioane de dolari.
Mai multe informatii despre premii si despre metodologia sondajului sunt disponibile pe www.euromoney.ro.
Despre Citi
Citi, una dintre cele mai importante companii internationale de servicii financiare, detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 160 de tari si jurisdictii din lume. Citi furnizeaza persoanelor fizice, companiilor, guvernelor si institutiilor o gama larga de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancarepentru persoane fizice, activitati bancare si de investitii pentru companii, garantii bancare si managementul averilor.
Informatii suplimentare pot fi gasite la adresa www.citigroup.com | Twitter: @Citi | YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: http://new.citi.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi.
Despre Citibank Romania
Citibank este prezenta in Romania din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, companiilor mici si medii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.
Informatii suplimentare pot fi gasite la adresele www.citibank.ro | Facebook: www.facebook.com/CitibankRomania.
Contact
Alexandra Oniceanu
Specialist Comunicare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here