BCR a lansat noul portal – www.bcr.ro

0
803

Bucuresti, 31 octombrie 2011 – Banca Comerciala Romana a lansat noul portal www.bcr.ro.
Avand o structura noua, axata pe nevoile clientilor, noul site aduce in prim plan si la indemana vizitatorilor detalii despre cele mai cautate produse si servicii ale bancii

(credite – Divers BCR, Carduri de credit si programul de loialitate, aplicatiile de tranzactionare la distanta – 24Banking.ro, produsele de economisire – Maxiplus BCR)

„La finalul unui efort de cateva luni de zile BCR a reusit sa isi transforme platforma online in una dintre cele mai atractive si dinamice din sistemul bancar romanesc. Axata pe nevoile clientilor sai din perspectiva simplificarii in utilizare, platforma permite unui client care are nevoie de detalii/consultanta pe un produs de tip credit, spre exemplu, ca printr-un singur click sa obtina informatiile dorite. Acum totul este mult mai la indemana si mai comod pentru clientii nostri”
Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail BCR

Totodata, noul portal aduce imbunatatiri semnificative in viteza de incarcare a paginilor aducand clientilor un plus de satisfactie in utilizarea si navigarea printre oferta de produse si servicii BCR.

Portalul pune la dispozitia vizitatorilor si un instrument nou, “Simulatorul de economisire-investire BCR” https://simulatorfinanciar.bcr.ro, care genereaza solutii personalizate de economisire-investire pentru clienti in functie de nevoile si particularitatile financiare ale. Solutiile constau in produse, respectiv combinatii de produse din oferta consolidata de economisire si investitii a BCR si Erste Group in Romania.
Aplicatia ofera informatii despre produsele de economisire bancare clasice, cum ar fi depozitele si conturile de economii, cele de bancassurance (de ex. Politele de asigurare de viata cu componenta investitionala), unitatile de fond, pensiile private si facultative, produsele de economisire – creditare (ex. Produsele BCR Banca pentru Locuinte), cat si despre produsele de investitii clasice, cum ar fi obligatiunile corporative si de stat.

De asemenea, BCR vine in intampinarea nevoilor de mobilitate ale clientilor sai si le ofera varianta mobila a portalui – m.bcr.ro, versiune ce a fost optimizata pentru telefoanele cu acces la internet.

Conform unor studii BCR, cele mai frecvente tranzactii pe care le fac clientii bancii, utilizatori de internet banking, sunt platile de facturi si transferurile intre conturi proprii iar cele mai utilizate telefoane mobile (smartphones) sunt – Nokia, HTC si Iphone. Solutia m.24banking.ro este utilizata in general pentru efectuarea de tranzactii in lei (95%), de tip intrabancar (65%).

„Prin dezvoltarea acestei noi solutii, BCR dovedeste ca raspunde nevoilor clientilor sai dezvoltand functionalitati prin care acestia pot fi in permanenta legatura cu banca lor”, a adaugat Bogdan Marin.

*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 iunie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 214,2 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 496,3 milioane EUR si un raport cost/venituri de 49.5%.

BCR – Comunicare Externa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here