Tehnici internationale de business cu Kevin Heaney la prima editie a conferintelor Enlightening, organizate de Expo Media

0
648

Expo Media organizeaza in data de 17 noiembrie 2011 prima editie a conferintelor de afaceri Enlightening, ”Business Class Vision”, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.
Bucuresti, 31 Octombrie 2011 –  Orice rezultat de afaceri poate fi influentat in mod negativ de factori externi imprevizibili. Coordonatele care dau directia succesului unui business, indiferent de obstacole

si incercari, sunt strategia si executia. Modalitatea prin care un manager reuseste sa genereze o viziune strategica de ansamblu, fara a scapa de sub control detaliile de executie asigura stabilitate si un trend ascendent companiei. Pornind de la aceste considerente, Expo Media il aduce pe Kevin Heaney in fata publicului roman, la prima editie a conferintelor Enlightening, “Business Class Vision”, pentru a impartasi secretele unui drum eficient de la strategie la executie, cu focus pe rezultatele de afaceri. Kevin Heaney este un lider international recunoscut pentru realizarile sale profesionale. Experienta sa impresionanta in ariile de strategie, vanzari si operatiuni clienti va aduce publicului Enlightening 2011 know-how de varf si un plus de competitivitate.

“Leadershipul, in sensul lui autentic, creeaza un mediu in care oamenii vor sa te urmeze fara a fi nevoiti sa o faca doar pentru ca tu esti liderul oficial. Consider ca liderii se nasc cu aceasta abilitate sau o dobandesc. Intr-un mediu adecvat, cu un nivel corespunzator de competenta si inteligenta, o persoana poate invata cum sa devina lider chiar daca nu se naste cu aceasta aptitudine. Cred ca oamenii de afaceri au responsabilitatea de a « lumina » generatiile actuale si viitoare de lideri spre  a adopta cele mai bune practici. Daca strategiile de business s-ar imbunatati, rezultatul s-ar reflecta la nivelul tuturor afacerilor” –  Kevin Heaney, VP Worldwide Sales & Marketing la Endurance Wind Power.

Experienta profesionala:
Vice President Worldwide Sales & Marketing la Endurance Wind Power ;
Vice President Sales & Customer Operations  la Vodafone Romania;
President & COO la eDispatch.com Wireless Data Inc.;
Vice President & General Manager la Telus Communications Systems;
Vice President & General Manager la BC TEL Systems Support;
Vice President Corporate Sales la BC TEL Mobility;
Vice President, Pacific Region la Loomis Courier Service;
Strategic Advisor si Mentor  al organizatiilor din America de Nord si Europa;
Membru al GrowthPoint Group Board of Directors;
Voluntar la Canadian Coast Guard Auxiliary, Junior Achievement  si  la Canadian Executive Service Organization;
Mentor la University of Victoria Business School.

Discursul lui Kevin, “From strategy to execution”,  este programat in data de 17 noiembrie, in cadrul sectiunii de discutii “Business Results”, in incinta JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti, incepand cu ora 12:00.

“Business Class Vision” 2011 va reuni numerosi speakeri de succes din varii domenii de activitate, cu o vasta experienta in zonele de strategie si leadership: Ted Lattimore, CEO si Presedinte, Carmanah Technologies Corp, Robert Murray, EVP la North America – Faronics Corporation, Ada Roseti, Channel Director South East Europe, Discovery Networks CEEMEA, Sergiu Negut, Deputy CEO, Regina Maria, Roberto Lazarov, CEO FunDeal Romania si Catalin Velescu, Managing Director, 3M Romania.

“Cand exista pasiune si determinare, orice este posibil. Pornind de la aceasta idee am construit conceptul business2greatness. O spun cu elan si bucurie pentru ce urmeaza pentru comunitatea de afaceri din Romania. Vom invata impreuna cu si de la oameni care au inspirat si inca inspira generatii de-a randul.
Enlightening a prins viata ca un sport de echipa, in care imaginatia pune la incercare regulile, reinventandu-le. Este vorba despre un ALTFEL de model de conferinta de afaceri, departe de teorii goale de sens.” Madalina Vilau – Fondator Enlightening Events si Managing Partner, Expo Media

Evenimentul de afaceri “Business Class Vision” se bucura de sprijinul partenerilor Euristic Partner, Customer Service School, Tea Forte, Discovery Networks, si al partenerului strategic Asebuss.

Pentru mai multe detalii privind conditiile de participare la eveniment sau oportunitatile de parteneriat la prima conferinta Enlightening, va rugam sa accesati www.enlightening.ro sau sa ne contactati la 021 411 44 20 sau pe [email protected]

Contact:
Alexandra Chiorean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here