Basescu: Pare misiune imposibila finalizarea autostrazii Bucuresti-Ploiesti la 31 decembrie 2011

0
530
lucru-autostrada-reparatii

lucru-autostrada-reparatiiPresedintele Traian Basescu a declarat, dupa ce a vizitat santierele autostrazii Bucuresti-Ploiesti, ca pare misiune imposibila finalizarea lucrarilor in termen, pana la 31 decembrie 2011, ramanand de vazut daca firmele constructoare vor reusi acest lucru.

„Ce va pot spune este ca, functie de stadiul lucrarii, era un numar suficient de utilaje pentru ca termenul sa fie realizat. Spre exemplu, pe primul tronson, unde lucrarea era mult mai avansata, sunt alte operatiuni. Pe penultimul tronson, unde lucrarea pare ramasa in urma, erau categoric suficiente utilaje ca sa prinda timpul din urma. Este de vazut insa daca ii va ajuta si natura ca in noiembrie- decembrie nu prea poti sa mai torni asfalt”, a spus Traian Basescu.

Seful statului a mai spus ca nu va discuta cu constructorii, deoarece considera ca aceasta este „treaba ministrului Transporturilor”. „Desi, moral, ei toti sunt obligati fata de mine pentru ca eu am vrut ca si firmele romanesti sa isi creeze istoric de autostrada, sa poata participa la o licitatie, sa nu mai lucreze numai in subantrepriza la firmele straine. Deci au o obligatie morala fata de mine sa respecte termenul de 31.12”, a spus presedintele.

Presedintele a spus ca ii este greu sa estimeze daca vor fi decalate cu mult lucrarile. „Pare in momentul de fata misiune imposibila, dar sa vedem”, a spus el. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here