Basescu glumeste pe seama protestelor din Capitala cu un oficial FMI

0
698
fmi-sigla

fmi-siglaDirectorul executiv in FMI Menno Snel i-a spus, joi, sefului statului ca „la ultimele intalniri au fost foarte multe complimente” fata de cum a administrat tara in criza, Basescu raspunzand:

„Poate la urmatoarea noastra intalnire o sa trimitem niste oameni care protesteaza…in legatura cu succesele”Presedintele Traian Basescu l-a primit, joi, la Cotroceni, pe noul director executiv in cadrul FMI, Menno Snel.

La inceputul intalnirii, presedintele Basescu l-a intrebat pe oficialul FMI: „Cum se vede Romania de la Washington?”. „La ultimele intalniri au fost foarte multe complimente fata de modul in care ati administrat tara in criza”, a raspuns Menno Snel, presedintele Basescu replicand: „Poate la urmatoarea noastra intalnire o sa trimitem niste oameni care protesteaza in Bucuresti… (rasete – n.r.) in legatura cu succesele noastre”.

„Sunt oricand pregatit”, a spus la randul sau Menno Snel.

La intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si noul director executiv in cadrul FMI, Menno Snel, au participat si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here