Banca Italo Romena desfasoara activitatea de bancassurance in parteneriat cu Generali Asigurari

0
723

Banca Italo Romena si Generali Asigurari au semnat un acord de colaborare care va permite institutiei bancare sa intermedieze polite de asigurare Generali pentru propriii clienti.
Bucuresti, 3 noiembrie  2010

Banca Italo Romena a incheiat un acord de colaborare cu societatea Generali Asigurari in scopul intermedierii urmatoarelor polite de asigurare:
asigurari facultative de locuinta;
asigurari obligatorii de locuinta;
asigurari de viata;
asigurari pentru activitati comerciale si industriale, destinate intreprinderilor mici si mijlocii.

Politele de asigurare acopera o gama larga de riscuri si sunt flexibile, clientii avand posibilitatea de a opta pentru extinderea acoperirii, in functie de necesitatile acestora.

”Clientii nostri vor primi toate informatiile necesare incheierii acestor polite de asigurare direct la sediile Bancii si vor putea sa evalueze optiunile de asigurare cele mai potrivite nevoilor lor, economisind timp si energie. Suntem convinsi ca aceasta colaborare cu un partener prestigios precum Generali le va garanta clientilor o si mai mare siguranta si le va aduce beneficii reale”, a declarat Antonio Bianchin, Directorul General al Bancii Italo Romena.

Activitatea de bancassurance vine in completarea gamei de servicii oferite de catre Banca Italo Romena si este desfasurata in baza obtinerii autorizatiilor de functionare ca agent de asigurare subordonat din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si din partea autoritatii italiene in materie (ISVAP), intrucat Banca este o institutie de drept italian.

Activitatea de intermediere a politelor de asigurare Generali reprezinta un prim pas al colaborarii dintre cele doua companii, care se va putea concretiza in viitor si prin alte proiecte.

Despre Banca Italo Romena

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 si reprezinta un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar. Din anul 2000, face parte din Grupul Veneto Banca, care se afla printre primele zece institutii financiar-bancare din Italia.
 
Din 2001, Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritoriala si portofoliul de clienti. Dintr-o banca orientata, la inceput, catre segmentul corporate, in special catre societatile italiene, aceasta s-a deschis, cu timpul, si catre societatile romanesti si catre segmentul retail.
 
Sediul central al Bancii Italo Romena se afla la Treviso (Italia), iar in Romania opereaza prin Sucursala Bucuresti, a carei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 in Bucuresti si 17 situate in cele mai importante orase. 

Pentru informatii suplimentare:
Camelia Jula, PR Manager
Mobil: 0727 040 248
E-mail: [email protected]

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here