Cum sa te imbraci vara indiferent de ocazie

0
2035

Vara poate fi un anotimp al provocarilor cand vine vorba despre vestimentatia feminina. Veti descoperi mai multe despre tine si corpul tau decat in ​​orice alt anotimp si ai mai putine trucuri la care poti apela pentru a-ti ascunde imperfectiunile sau pentru a pune in evidenta o silueta frumoasa. Este, de asemenea, mai greu sa creati in fiecare zi un look nou, deoarece nu puteti jongla prea mult cu esarfe, jachete etc.

Iata cateva dintre cele mai bune sfaturi si trucuri pentru o tinuta de vara:

Utilizati haine cu un design interesant

Daca purtati doar un singur obiect vestimentar, cum ar fi o rochie, faceti-o in cel mai interesant mod posibil. Acelasi lucru este valabil si daca purtati o bluza peste care nu adaugati o geaca, camasa sau vesta. Ideea este sa alegeti obiecte vestimentare care au un design interesant. De exemplu, puteti alege un top de matase rosie, spate gol, pe care il puneti in evidenta cu un pantalon sau o fusta albe.

Ascundeti bretelele sutienului

Daca purtati o bluza mai decoltata, asigurati-va ca aveti un sutien care poate fi purtat fara a se vedea. Puteti cumpara fie un sutien care poate fi purtat in mai multe moduri, fie cumparati un clip de sutien capabil sa uneasca bretele, astfel incat acestea nu se vor vedea nici daca porti o bluza gen maiou.

Investeste in cateva rochii de calitate

Nimic nu este la fel de usor de purtat si mai frumos decat o rochie de vara. In mod ideal veti avea cel putin 4 tipuri de astfel de rochite de vara:

  1. O rochie de plaja. Aceasta rochie poate fi mai scurta decat celelalte rochii ale tale si este usor de spalat, nu se ridica prea usor si nu este prea pretioasa. Un bun exemplu este o rochie de bumbac alb sau o rochie simpla cu bretele. Perfecta pentru plaja, aceasta poate fi de asemenea purtata peste pantaloni la o tinuta casual.
  2. O rochie de vara de zi: aceasta este rochia perfecta pentru intalnirile ocazionale in timpul zilei. Aceasta ar putea fi o rochie din bumbac, o rochie casual versatila sau o „rochie fluture”.
  3. O rochie de birou: o rochie traditionala cu maneci care are un aer conservator si care poate fi usor combinata cu o jacheta sau un cardigan.
  4. O rochie pentru seara: o rochie care este ceva mai speciala decat cea de zi si decat rochia de purtat la serviciu. Matasea este materialul perfect pentru o rochie speciala in timpul serilor de vara. De asemenea, o idee buna este sa alegeti o rochie asimetrica pentru astfel de ocazii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here