ANOFM anunta noi locuri de munca in Spatiul Economic European

0
846
jobs

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 281 locuri de munca vacante, dintre care 110 in Marea Britanie si 55 in Suedia, a anuntat joi Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM)

in Marea Britanie se cauta printre altele 55 de ingrijitori de persoane si 50 de bucatari, in timp ce in Suedia este nevoie de femei de serviciu, vopistori auto si mecanici auto.

Restul locurilor vacante sunt in Germania (37), Slovacia (37), Cehia (24), Olanda, Irlanda (6). Norvegia (4), Spania si Belgia (1).

Printre joburile scoase la concurs se numara factori postali, ingineri mecanici si electricieni, soferi de camion, dulgheri si un florar decorator.

O situatie aparte se regaseste in Norvegia unde se cauta 1 doctorand in departamentul biomedical, 1 doctorand in departamentul de analiza date mobile, 1 postdoctorand in departamentul biomedical si 1 postdoctorand in departamentul retele mobile de date despre instrumente de analiza.

De asemenea, in Germania este disponibil un loc de inginer calitate in productia de echipamente in industria aerosptiala si unul pentru inginer sistem navigatie satelit
Galileo.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand portalul EURES national, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta, unde consilierul EURES ii poate indruma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here