BCR isi consolideaza sediile centrale de business din Bucuresti

0
890

Banca Comerciala Romana (BCR) a finalizat negocierile si a semnat, la inceputul lunii aprilie 2016, un contract de inchiriere cu dezvoltatorul imobiliar Forte Partners, pentru consolidarea unei parți din sediul central in cladirea THE BRIDGE, cel mai nou business park, situat in zona Grozavesti-Orhideea.
Selectarea unei solutiii adecvate a rezultat dintr-o analiza riguroasa a ofertelor imobiliare raportat la nevoile BCR, care isi desfasoara activitatea in 15 sedii la nivel central. Acest proces a inceput acum mai mult de un an si a beneficiat de sprijinul si expertiza de calitate din partea Knight Frank Romania, precum si de consiliere juridica din partea NNDKP.

in urma acestei analize, conducerea Bancii Comerciale Romane a decis sa consolideze funcțiile centrale (banca si subsidiare) in doua cladiri, ceea ce inseamna ca o parte isi va desfasura activitatea in cladirea Bucharest Financial Plaza (BFP) din Calea Victoriei, in timp ce o alta parte se va reloca in cladirea THE BRIDGE.

„A fost un proces lung si complex si ne bucuram ca am progresat in ceea ce priveste consolidarea functiilor centrale ale bancii. Cu sprijinul sustinut al Knight Frank Romania, am identificat, in FORTE, un partener de incredere cu experienta anterioara relevanta si asteptam sa pasim pragul noului sediu. Noile spatii si facilitatile puse la dispozitie au rolul de a conecta angajatii si de a incuraja o cultura a comunicarii si schimbului de experienta. Partenerii si clientii BCR vor descoperi o noua imagine a bancii atunci cand ne vor vizita. Intentionam sa implementam un nou mod de lucru pe baza unor standarde moderne ale cladirilor de birouri”, a declarat Adriana Jankovicova, CFO al BCR.

“Suntem onorati de faptul ca BCR a ales sa-si consolideze centrele de business la THE BRIDGE. Aceasta tranzactie este pentru noi o confirmare a eforturilor noastre de a crea valoare prin design si eficienta”, a declarat Geo Margescu, CEO & Fondator, Forte Partners.

Termenul estimat de finalizare a cladirii THE BRIDGE este septembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here