ANFP lanseaza editia a IV-a a competitiei celor mai bune practici in administratie

0
712

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a lansat cea de-a IV-a editie a competitiei celor mai bune practici in administratia publica, competitie care se adreseaza tuturor institutiilor si autoritatilor publice centrale si locale din Romania.  
Scopul acestei initiative este acela de a identifica,

evidentia si disemina cele mai eficiente si inovative practici administrative, de a face cunoscute experienta si rezultatele remarcabile ale administratiei publice din Romania.
Tematicile competitiei (pilonii) din acest an au fost stabilite in functie de realitatea sociala din Romania:
Pilonul 1:  Modernizarea administratiei publice prin promovarea egalitatii de sanse si nediscriminarii
Pilonul 2:  imbunatatirea serviciilor publice prin management orientat spre satisfactia beneficiarilor
Pilonul 3: Dezvoltare locala  prin parteneriate si voluntariat
Competitia presupune parcurgerea a 3 etape, respectiv: inscrierea, evaluarea proiectelor inscrise, desemnarea si premierea castigatorilor.
Aplicatiile castigatoare vor fi prezentate si premiate in cadrul conferintei „Inovatie si calitate in sectorul public” ce va avea loc in luna noiembrie 2011, urmind ca acestea sa stea la baza elaborarii unui Ghid de bune practici.
Perioada de inscriere in competitie este 20 iunie – 1 august 2011, inscrierea efectuindu-se prin completarea aplicatiei on-line disponibila pe website-ul www.anfp.gov.ro. Formatul standard pentru aplicatie si ghidul practic cu informatiile necesare pentru inregistrare pot fi consultate accesind website-ul ANFP.
“Invit toate institutiile si autoritatile publice sa sustina demersul nostru, inscriindu-si proiectele de succes si anul acesta, in cea de-a IV-a editie a competitiei celor mai bune practici in administratia publica din Romania. Pentru ANFP a devenit deja o traditie si, totodata, o mandrie ca, in fiecare an sa acorde premii si sa promoveze bunele practici din domeniul administratiei publice romanesti”, a precizat domnul Andras SZAKAL, presedintele ANFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here