Ambient promoveaza Hotelul de Gheata de la Balea Lac – Experienta unei nopti polare in masivul Fagarasului

0
798

Ambient sustine promovarea la nivel national si international a singurului Hotel de Gheata din Europa de Sud Est, construit la Balea Lac. Un adevarat obiectiv turistic a luat nastere si in acest an la Balea Lac. Ambient saluta initiativa deosebita a organizatorilor, unica in Europa de Sud Est si speciala prin forma si complexitatea  prin care, in fiecare an, a fost contruit Hotelul de Gheata, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania.

Vizitarea Hotelului de Gheata de la Balea  poate oferi o experienta unica a noptilor de iarna intr-un hotel construit si decorat cu mobilier si obiecte din gheata. Turistul care ajunge la Balea are parte si de alte surprize placute. Partiile de ski si de snowmobil, Biserica de Gheata, esplanada cu statui de gheata sau Winter Park sunt atractiile care au contribuit la indeplinirea obiectivului propus de initiatorii proiectului, acela de a promova potentialul turistic din Masivul Fagaras prin crearea si dezvoltarea unui brand turistic pentru Balea Lac.
Alte hoteluri de gheata au fost construite in Suedia, la Jukkasjärvi, in Canada, pe malurile lacului Saint-Joseph, in extrema estica a Norvegiei, la Kirkenes, sau in nordul acestei tari, in regiunea Finnmark, in timp ce in Finlanda a fost construit un sat de gheata, in partea de vest a regiunii Lapland.
Datorita conditiilor speciale necesare pentru ridicarea unor astfel de constructii, proiectele hotelurilor fac parte din categoria evenimentelor privilegiate. Pentru Ambient este un privilegiu faptul ca a putut sprijini un proiect unic in Europa de est, care poate oferi turistilor experienta unei nopti polare in masivul Fagarasului.

Despre Ambient. Ambient este o companie al carei capital este integral romanesc si a carei principala activitate e comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare. infiintat in 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din Romania, in aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acopera intreg centrul tarii cu o retea de 12 centre comerciale si 2 depozite logistice.

Pentru cei dornici sa isi contruiasca o locuinta sau sa isi renoveze casa, ca si pentru companiile de constructii, Ambient este un partenere de incredere care se implica direct in solutionarea tuturor dificultatilor. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here