Ambient inaugureaza un concept unic in Cluj: ,,Galeria cu idei"

0
806

Un spatiu exclusiv dedicat ideilor: forme, culori, materiale noi si cele mai elegante combinații pentru o casa ideala

Ambient, unul dintre liderii pietei autohtone de comert cu materiale de constructii, finisaje si amenajari interioare, a inaugurat in Cluj-Napoca un concept unic: ,,Galeria cu Idei”, lansand astfel cel mai nou showroom din centrul sau comercial.

Dupa lansarile din Sibiu si Baia Mare, Ambient aduce acum in atentia clujenilor un nou concept de prezentare, care cuprinde o oferta completa, inovatoare si unica in Cluj atunci cand vine vorba despre solutiile destinate celor care construiesc, dar si clientilor care isi renoveaza casa. in plus, fata de showroom-urile “Galeria cu idei” din Sibiu si Baia Mare, cel din Cluj ofera in acelasi spatiu si mobilierul impreuna cu decoratiunile necesare unei locuinte.

“Galeria cu Idei” ofera clientilor o multitudine de solutii de amenajare, in stiluri variate, potrivite spatiilor interioare diferite. Tendintele in textura si culoare pentru decorarea pardoselii si a peretilor, usi rezistente, seminee pentru caldura caminului, bucatarii moderne si inovatoare, electrocasnice performante si amenajari cu stil pentru baie sunt doar cateva dintre elementele care se regasesc in noul concept de prezentare.

,,Forma celor mai bune idei de amenajare este rezultatul pe care l-am dorit atunci cand am decis sa oferim clientilor Ambient conceptul “Galeria cu Idei”. Oricine trece pragul showroom-ului nostru se va bucura cu sigurata de acea senzatie pe care numai propria casa o poate oferi dupa ce a fost realizata si amenajata in functie de preferintele personale. Tocmai din acest motiv am adunat intr-un singur loc o multime de solutii care isi vor gasi proprietarii zi de zi si care vor inspira”, a declarat Calin somcutean, Director Retail Ambient.

Culorile, materialele, amenajarea galeriei, consilierul dedicat si transportul gratuit reprezinta doar o parte din beneficiile si oferta pe care „Galeria cu Idei” le aduce in atentia clujenilor.

Noul showroom din centrul comercial Ambient Cluj a fost inaugurat  in prima jumatate a lunii august.

Puteti vizualiza turul virtual aici.

Despre Ambient

Ambient este o companie al carei capital este integral romanesc si a carei principala activitate este comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare.  infiintat  in 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din Romania, in aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acopera intreg centrul tarii cu o retea de 12 centre comerciale si 2 depozite logistice.

Pentru familiile care construiesc si renoveaza, ca si pentru companiile de constructii, Ambient este partenerul care se implica direct in solutionarea dificultatilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here