ANFP organizeaza un nou seminar regional

0
832

Agentia Nationala a Functionarilor Publici, in colaborare cu Institutia Prefectului judetul Tulcea si Consiliul Judetean Tulcea organizeaza in perioada 24 – 26 august 2011, la Tulcea, hotel Delta, seminarul regional cu tema „Managementul resurselor umane in functia publica”.

Scopul organizarii seminarului consta in imbunatatirea calitatii actului administrativ si in cresterea standardelor de conduita a functionarilor publici. Evenimentul continua seria intalnirilor regionale de acest gen, demarate inca din anul 2009, fiind conceput in functie de nevoile specifice ale institutiilor si autoritatilor publice de la nivel local.
La acest seminar, la care nu sunt percepute taxe de participare, sunt invitati reprezentanti ai administratiei publice locale si ai serviciilor publice deconcentrate din judetele Tulcea, Galati, Bucuresti, Ilfov, Valcea, Calarasi, Ialomita si Arges.
Dezbaterile din cadrul seminarului vizeaza aspecte ale imbunatatirii sistemului administratiei publice din perspectiva functiei publice si clarificari cu privire la: etica, integritatea si disciplina in functia publica, intocmirea dosarului profesional, promovarea, avansarea, transformarea posturilor, structuri organizatorice, avize etc.
De mentionat ca, in cadrul acestui eveniment, vor fi prezentate si premiate ideile novatoare expuse de participanti – un nou concept introdus de ANFP in structura seminariilor regionale. Totodata, vor fi prezentate informatii despre Conferinta Inovatie si Calitate in sectorul public, editia a IV-a, eveniment anual organizat de ANFP prin intermediul caruia sunt diseminate cele mai bune practici din administratia publica.
Teme de actualitate pentru administratia publica locala vor constitui subiectul conferintei de presa sustinute in prima zi a seminarului de catre presedintele ANFP, domnul Andras SZAKAL, de catre prefectul judetului Tulcea, domnul Vasile GUDU si de catre presedintele Consiliului Judetean Tulcea, domnul Victor TARHON.

Directia Comunicare si Relatii Internationale
[email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here