A doua editie a International Medical EXPO – IME va avea loc in luna aprilie

0
1064

Evenimentul  reuneste in perioada 19-21 Aprilie 2013, la World Trade Plaza-Bucuresti, cele mai cunoscute clinici private, hyper-clinici, maternitati, laboratoare clinice, cabinete private, centre de excelenta si farmacii.

Alegerea unei polite de asigurari de sanatate private reprezinta o decizie inteleapta, ce va permite sa beneficiati de o suma de bani importanta in eventualitatea aparitiei unor incidente de nedorit. In acest sens companiile de asigurari sunt pregatite sa va consilieze in perioada evenimentului International Medical  EXPO in alegerea asigurarii de sanatate ideale pentru tine si familia ta.

Indiferent de varsta, sanatatea este cea mai mare bogatie si ea trebuie protejata si ingrijita. Mediul privat de sanatate din Romania pune la dispozitia tuturor cele mai noi metode de prevenire, identificare si tratare a bolilor secolului XXI prin utilizarea de aparaturi medicale de ultima generatie, abonamente avantajoase, carduri de reduceri, servicii de medicina a muncii …toate intr-un mediu armonios, modern, unde timpul pacientului este respectat. Daca totusi preferati servicii medicale din strainatate,  la International Medical EXPO gasiti oferte de turism medical, avand astfel acces la tratamente in clinici recunoscute la nivel international.

Viziteaza International Medical EXPO si alege produse sau servicii medicale private de calitate, pentru TINE si FAMILIA TA ! IME reprezinta singura expozitie dedicata produselor sau serviciilor medicale private pentru TINE si FAMILIA TA.

Pentru prima data in Romania, in cadrul unui show de anvergura, publicul larg are acces la toate gama de servicii medicale private intr-un singur loc si in acelasi timp. Evenimentul  reuneste in perioada 19-21 APRILIE 2013, la World Trade Plaza- Bucuresti, cele mai cunoscute clinici private, hyper-clinici, maternitati, laboratoare clinice, cabinete private, centre de excelenta si farmacii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here