80.000 de mii de bucuresteni au trait live evolutia muzicii romanesti la URSUS Evolution

0
808
Peste 80.000 de bucuresteni au trait live evolutia muzicii romanesti. Alaturi de artistii consacrati și-au facut debutul pe scena URSUS Evolution patru trupe noi, care au electrizat fanii prezenti intr-un numar foarte mare!

La temperaturi mai mari de 30 de grade, fanii trupelor si iubitorii de URSUS au venit sambata și duminica in Piata Constitutiei pentru a lua parte la URSUS Evolution, un eveniment-concept care a dat volumul la maxim pentru muzica romaneasca de azi si de maine.

Sambata, in deschiderea evenimentului,  au urcat pe scena 2 dintre trupele castigatoare ale concursului desfasurat pe pagina de Facebook URSUS. Este vorba despre RPK, un band cu un sound rock aparte si Sophisticated Lemons, cea mai tanara si promitatoare trupa de muzica alternative si indie, cu un sunet „Strange and Surprising”. Au urmat: Robin and The Backstabbers, pop melodramatic proaspat cu versuri destepte, cei cinci punk-rockeri de la E.M.I.L., Vita de Vie, cu un recital special ce a cuprins cele mai cunoscute melodii de pe toate albumele lor si un moment acustic. Anticorpii muzicii romanesti, Parazitii, au luat apoi scena cu asalt, iar seara a fost incheiata de legendarii Cargo.

A doua zi de festival a inceput cu Antarctica si Sick Sound Crew, celelalte doua trupe debutante castigatoare ale concursului. Antarctica a „racorit” fanii cu un spectacol glacial si deopotriva incarcat de vibratii sonore calde. Apoi, baietii de la Sick Sound Crew au schimbat ritmurile si ne-au aratat cum suna noul val de hip-hop romanesc. Din aria urbana au urcat apoi pe scena URSUS Evolution raku si C.T.C., reuniți in formula completa ce l-a inclus și pe Dj Paul. Les Elephants Bizarres au incantat publicul, iar printre piesele din recitalul lor s-a numarat si primul lor single in limba romana, „Nu Ma Opri”.

„Razboinicii luminii”, suie Paparude, i-au facut pe toti fanii prezenti in Piata Constitutiei sa simta „sunetul din aparat”. Show-ul a continuat cu Guess Who, acompaniat de un band live, demonstrand, daca mai era nevoie, ca hip hop-ul romanesc se reinventeaza si evolueaza. Muzica celor de la Vama, cateodata calma, cateodata furtunoasa, dar mereu libera si nestapanita a fost perfecta pentru finalul festivalului URSUS Evolution in Bucuresti.

Fanii trupelor Vama, suie Paparude, Paraziții, raku, Guess Who, C.T.C si Vița de Vie au avut posibilitatea de a-si intalni artistii preferati in back stage, utilizand aplicatia Prevyou si raspunzand la un quizz despre trupa favorita.

O alta inovatie pregatita de URSUS pentru festivalul din acest an este scena-instalatie, care imprumuta elemente industriale dintr-o fabrica de bere. Decorul replica cazane, manometre si alte elemente din procesul fabricarii berii.

„URSUS sustine evolutia muzicii romanesti de calitate. si pentru ca de la an la an ne propunem sa inovam, elementul de noutate de anul acesta – capabil sa valideze misiunea noastra – este ca ne-am dorit sa gasim si sa sprijinim artistii talentati la inceput de drum, carora sa le acordam sansa de a canta pe aceeasi scena cu nume importante din muzica romaneasca. Formatiile alese de catre fani si de catre noi si-au dorit foarte mult sa faca parte din festival si sa se intalneasca cu fanii lor. Am avut doua zile cu cea mai buna muzica romaneasca si urmeaza ca inca 3 orase mari sa se bucure de URSUS Evolution”, a declarat Ioana sapera, Junior Brand Manager si Project Manager URSUS Evolution.

Vara aceasta URSUS Evolution continua in Cluj (29-30 iunie), Brasov (28-29 iulie) si Mamaia (10-11 august). Detalii despre URSUS Evolution si line-up-ul din aceste orase pot fi accesate și pe pagina de internet http://ursus.ro/evolution/

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in București și detine fabrici de bere in Timișoara, Buzau și Brașov și o mini facilitate de productie in Cluj, Fabrica de Bere URSUS. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar și Pilsner Urquell. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul companiei  www.ursus-breweries.ro.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, precum și o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow și Tyskie. in afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here