7 motive pentru care Jennifer Rush este o artista impresionanta!

0
627

Luna viitoare, pe data de 17 octombrie, artista internationala Jennifer Rush va sosi in Romania pentru un show unic la Sala Palatului, in compania lui Francesco Napoli, italianul fiind cel ce va deschide acest show! Ocazia aceasta ni se pare potrivita pentru a cobori putin privirea asupra ei, pentru a analiza cariera si talentul artistei americano-germane, in concluzie pentru a ne aminti de ce oamenii o admira atat de mult pe Jennifer Rush.

 

1.Cine nu cunoaste oare versurile: „Cause I am your lady/ And you are my man” din celebra sa piesa The Power Of Love? Acesta este primul motiv care o claseaza in topul celor mai iubite si recognoscibile voci ale anilor ’80!

2.In 1985, piesa The Power Of Love a fost desemnată de catre Cartea Recordurilor ca fiind „Cea mai bine vanduta melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice”. Recordul a fost doborat abia 7 ani mai tarziu – in 1992, de piesa I Will Always Love You, a lui Whitney Huston.

3.Are la activ featuringuri cu Elton John, Michael Bolton, Placido Domingo si Brian May – chitaristul de la Queen!

4.Detine 50 de discuri de aur si doua albume double-platinum!

5.A lansat 44 de single-uri, doua dintre ele fiind lansate chiar in acest an!

6.Doua dintre albumele ei de dupa The Power Of Love au stationat in fruntea clasamentelor 14 respectiv 9 saptamani!

7.A lansat pe piata 13 albume printre care si Now Is The Hour, care a fost lansat anul acesta, pe 5 martie. Albumul contine 15 piese, piese ale caror compozitori sunt nume mai mult decat sonore ca Natasha Bedingfield, Alex James si Jörgen Elofsson (responsabil pentru cateva hituri din colectia unor nume ca Leona Lewis, Westlife sau Celine Dion!

     Biletele la concert se gasesc la casieria Salii Palatului, in magazinele Diverta, Muzica Store, Libraria Eminescu si online pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro. Biletele sunt impartite pe categorii, avand urmatoarele preturi:
     – V.I.P. – 250 lei
     – Categoria I – 200 lei
     – Categoria II – 175 lei
     – Categoria III – 150 lei
     – Categoria IV – 100 lei
     – Categoria V – 50 lei

     http://www.youtube.com/watch?v=Lr0xJBsVbZY
     Eveniment organizat de Project Events si sustinut de: Europa FM, Diverta, Libertatea, Vip, Ring, Romania Libera, Bucharest NightLife, 7 Seri, eComunicate.ro, BestMusic.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, Eva.ro, Apropo.ro, iConcert.ro, BucharestHerald.ro, Youmago.ro, Indoor Media, Elevate, Zoom, WideScreen Media, Inga Media, Unirea Shopping Center, Rin, Domus Stil, Carpat Guard si B Model.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here