Hrusca ne colinda in luna cadourilor!

0
683

In data de 9 decembrie va avea loc un concert special de sarbatori, al carui invitat va fi nimeni altul decat colindatorul maramuresean, Stefan Hrusca! Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti si promite sa deschida sezonul colindelor si datinilor romanesti de Craciun!

 

     Artistul revine in Romania de fiecare data, pentru intalnirea sa cu publicul si pentru traditionalele sale concerte de Craciun! Publicul sau isi dovedeste fidelitatea in fiecare an, umpland sala de concert pana la refuz si aclamandu-l cu emotie pe cel ce interpreteaza intr-o maniera speciala colindele de Craciun.

     Hrusca sustine concerte si in strainatate si este obisnuit sa aiba si admiratori de alte nationalitati, care chiar daca nu cunosc limba in care sunt cantate colindele lui, le fredoneaza si sunt foarte incantati de muzica specifica sarbatorilor de iarna. Artistul considera ca cele mai importante aspecte sunt modul de interpretare si sensibilitatea si abia mai apoi apare importanta mesajului transmis.

     Hrusca ii va incanta pe admiratori cu frumoasele sale colinde: Florile Dalbe, Trei Pastori, Afara Ninge Linistit, Linu-i Lin, Sfanta-i Sara de Craciun, etc.

     Cantautorul maramuresean va sustine acest concert pe 9 decembrie, la numai o zi distanta de ziua sa de nastere, aceasta fiind pe data de 8 decembrie. Este obisnuit sa-si celebreze astfel ziua lui, cunoscut fiind faptul ca si in anii trecuti el a avut concerte chiar in ziua cand isi sarbatorea nasterea, artistul fiind insa bucuros ca o poate sarbatori alaturi de publicul lui, aparand pe scena de ziua lui!

     Biletele vor fi puse in vanzare saptamana aceasta, pretul acestora si punctele de vanzare urmand a fi anuntate ulterior.

     http://www.youtube.com/watch?v=Bkl4Zy003lM&feature=related

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here