Mii de vizitatori la ECOagrIS

0
512

Targ de produse ecologice si traditionale
Iasi, Parcul Bisericii Toma Cozma, 10-12 septembrie 2010

 

In perioada 10-12 septembrie 2010, Bioma Agro Ecology Co a organizat la Parohia Toma Cozma din Iasi, ECOagrIS – Targ de produse ecologice si traditionale. Avand ca scop promovarea unui stil de viața sanatos și ecologic, acest eveniment, organizat in parteneriat cu Primaria Iasi, s-a bucurat de un foarte mare succes, facilitand intalnirea dintre publicul larg foarte interesat cu principalii producatori, procesatori și furnizori de servicii din domeniile aferente, veniți din 10 judete din toate zonele țarii. inca din prima zi, mii de vizitatori au luat cu asalt standurile expozitionale, achizitionand produse ecologice de calitate si dorind sa afle cat mai multe informatii privind alimentatia sanatoasa si echilibrata.
 Deschiderea oficiala a expozitiei a fost precedata de un solemn moment de rugaciune oficiat de PC Parinte Benone Dascalu – consilier al Sectorului agricol si silvic al Arhiepiscopiei Iasilor, prezent la eveniment ca delegat din partea inalt Preasfintitului Parinte Teofan, Arhiepiscopul Iasilor si Mitropolitul Moldovei si Bucovinei—, PC Parinte Aurel Margineanu si PC Parinte Mihai Margineanu.
 La deschiderea oficiala, au fost prezente numeroase personalitați ieșene, oficialitati si reprezentanti ai autoritatilor locale, specialiști in domeniu, precum si un grup de vizitatori din Franta, impreuna cu primarul comunei Prisacani, domnul ing. Constantin Chirila. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here