Brazi de Craciun gata impodobiti pentru spatiile de birouri

0
2913

Peste 200 de modele de brazi de Craciun profesionali, gata impodobiti pentru spatiul tau office, iti stau la dispozitie pe site-ul www.bradcraciun.ro

Firmele din Bucuresti sau din judetele limitrofe pot opta pentru un brad de Craciun profesional, impodobit cu podoabe premium, in regim de inchiriere. Astfel, se vor bucura de sarbatori de iarna cu adevarat magice, intr-o ambianta de poveste.

Produse de calitate

Brazii de Craciun pe care ii oferim spre inchiriere sunt de calitate exceptionala, fiind creati special pentru a decora interioarele spatiilor de birouri. Podoabele provin din Thailanda, Filipine, China, Austria, Olanda si Germania, fiind alese cu grija si asortate minutios.

Rezultatul? Un brad de Craciun impecabil pentru firma ta.

Profesionalism si experienta

Din anul 2004 impodobim brazi de Craciun pentru companii, timp in care am creat o colectie de modele unicat, impodobite cu creativitate si bun gust.

Modele variate

Fie ca iti doresti un brad de Craciun traditional, unul elegant, rustic sau extravagant, colectia noastra iti ofera o gama diversa de modele si stiluri din care poti sa alegi, impodobite cu accesorii inspirate.

Paleta de culori este de asemenea foarte generoasa: rosu, auriu, albastru, vernil, cafeniu, caramel, crem, alb, argintiu, portocaliu, violet, roz, orange, fistic, precum si diferite combinatii intre aceste nuante.

Inaltimile brazilor de craciun variaza de la 210 cm pana la 600 cm, astfel ca sigur vei gasi ceva potivit pentru spatiu tau, indiferent de marimea sa.

Cum faci rezervarea?

Intra pe site, rasfoieste catalogul cu brazi si alege modelul dorit, apoi scrie-ne un e-mail si spune-ne optiunea ta. Dupa ce produsul apare pe site ca “rezervat”, el nu mai este disponibil in sezonul curent.

Vei fi contactat de cineva din echipa noastra pentru a stabili toate detaliile. Livram bradul de craciun, il montam si il impodobim la fata locului, in Bucuresti si in judetele limitrofe.

Daca ai nevoie de alte detalii, da-ne un semn si iti raspundem cu placere la intrebari!

Intra pe www.bradcraciun.ro si alege-ti bradul preferat!

Despre brazi-de-craciun

Bradstar SRL este singura companie din Romania specializata in inchirierea de brazi de craciun impodobiti, in spatiile de birouri si de afaceri din Bucuresti. Experienta din 2004 in impodobirea si inchoroerea brazilor de craciun, precum si calitatea si diversitatea produselor noastre premium ne recomanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here