50 de infractiuni si o crima, bilantul motociclistului achitat de justitie

0
746
bord-motor-kilometraj

bord-motor-kilometrajUn motociclist cu 50 de infractiuni la activ, care a omorat o mama cu doi copii, a fost achitat de justitie pe motiv ca este prea bolnav si nu ar fi tratat corespunzator in inchisoare.Kevin Bracken (46 de ani) a fost scutit de detentie de un judecator dupa ultima sa „aventura” pe sosea,

in care a fost urmarit de politie pe o distanta de 4 mile (aproximativ 6,5 kilometri), informeaza Daily Mail.

Judecatorul l-a admonestat pe motociclist, spunandu-i ca recordul sau de infractiuni pe sosea este cel mai mare pe care l-a intalnit, dar ca nu-l poate trimite in inchisoare: „Meriti sa fii inchis si stii asta, dar am mainile legate. Acesta este un caz socant de condus periculos, de cate ori ai mai auzit asta de la judecatori?”, i-a spus cel care l-a achitat inainte de a-l lasa sa mearga acasa. „Nu voi mai conduce niciodata. A fost un moment de nebunie si imi pare foarte rau pentru ce am facut”, a declarat Bracken dupa decizia luata in favoarea sa de catre judecatorul Morris.

In decembrie 1991, modul sau nebun de a conduce a dus la moartea unei mame cu doi copii. si atunci Kevin Bracken a avut noroc in instanta, fiind condamnat la doar 6 luni de inchisoare pentru crima respectiva. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here