Tips & tricks: alege cele mai frumoase corpuri de iluminat pentru exterior

0
1749

Exteriorul unei case sau al unui restaurant este la fel de semnificativ ca si interiorul. Modul in care oamenii se simt afara este foarte important, conturandu-le inca de la inceput o stare de bine.

 

Cu ajutorul unor corpuri de iluminat exterior, oricine isi poate transforma curtea intr-un loc foarte frumos, dar si practic, unde timpul liber devine o adevarata placere. Persoanele care sunt in cautarea unor astfel de obiecte trebuie sa stie care sunt elementele pe care trebuie sa le aiba in vedere, pentru a putea lua cele mai bune decizii.

 

 

Utilizare

Primul aspect care trebuie stabilit inainte de achizitionarea unor corpuri de iluminat se refera la modul in care acestea urmeaza sa fie utilizate. Obiectele trebuie cumparate in functie de suprafata care urmeaza a fi luminata, dar si in functie de cadrul care se doreste a fi creat.

 

Daca unii oameni prefera sa aiba o gradina sau o curte luminata mai vag, altii isi doresc sa beneficieze in permanenta de suficienta lumina incat sa poata vedea foarte bine.

 

Cele mai multe dintre corpurile pentru exterior sunt realizate din materiale rezistente, avand in vedere ca trebuie sa reziste si unor conditii mai capricioase. Ele pot fi fixate fie pe perete, fie cu ajutorul unui sistem electric suspendat.

 

 

Design

Dincolo de functia practica, obiectele folosite pentru iluminarea gradinilor trebuie sa aiba si un design interesant, care sa fie in concordanta cu intregul ambient creat. De aceea, accesoriile trebuie sa fie frumoase, cu bun gust si sa incorporeze un abajur, pentru ca lumina obtinuta sa nu fie prea dura.

 

Eglo Romania ofera cumparatorilor posibilitatea de a achizitiona corpuri care sa produca o lumina romatica, dar si obiecte sa fie cat mai naturale si sa para a fi desprinse din natura, in functie de modul in care arata.

 

 

Dulia

Dulia este si ea foarte importanta, intrucat, in functie de aceasta, corpurile sunt rezistente, nefiind nevoie de inlocuirea lor in mod prea frecvent. Printre cele mai populare modele se numara cele de tipul E27, care folosesc becurile obisnuite, de tipul acelora utilizate pentru lustre. Cei care isi doresc o lumina mai discreta pot alege duliile E14, care sunt mai inguste.

 

Persoanele care achizitioneaza corpuri de iluminat create de producatori straini trebuie sa se asigure ca acestea functioneaza cu becuri care sunt usor de gasit in tara. Nimeni nu-si doreste sa caute foarte mult becurile pentru corpurile de iluminat.

 

 

Locul in care urmeaza sa fie amplasate

Un alt aspect in functie de care pot fi achizitionate corpurile de iluminat este locul in care urmeaza sa fie amplasate. Daca unii oameni prefera obiectele care se monteaza fie pe casa, fie pe gard, altii prefera ca lumina sa rasara dintre firele de iarba. Alimentarea lor este cea care indica si locul in care pot fi pozitionate corpurile de iluminat.

 

Tinand cont de sfaturile de mai sus, cei care doresc sa se bucure de o gradina frumos luminata pot alege foarte usor corpurile cu ajutorul carora sa obtina rezultatul dorit. Gama de corpuri de iluminat este una foarte variata, astfel incat toata lumea sa poata gasi obiectele de care are nevoie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here