WIRQUIN: o companie de succes internațional

0
2200

WebCompania WIRQUIN a fost creată în Franța, în anul 1977, de Daniel Le Coënt, ca un business de familie dedicat inovației și design-ului revoluționar în domeniul produselor igienico-sanitare pentru bucătării, toalete și băi.

Produsele WIRQUIN au pătruns pe piața din România în anul 1999. De atunci, WIRQUIN România produce și comercializează articole și accesorii sanitare inovatoare și ecologice, cu ambalaje reciclabile. Filiala din țara noastră are în centrul acțiunilor sale grija față de mediu și dezvoltare durabilă, calitatea produselor, satisfacția clienților și grija față de angajați și comunitate.

WIRQUIN Group numără, în total, peste 1.400 de angajați și are filiale în peste 75 de țări printre care Franța, Marea Britanie, Africa de Sud, China, Rusia și România. Grupul lansează 15 noi produse anual având în grija să salveze consumul de apă, timp și spațiu și investește 5% din cifra de afaceri în cercetare și dezvoltare.

Printre invențiile-cheie se numără sistemul intitulat „The 3/6 Litres” care ajută la reducerea consumului de apă la toaletă cu până la 40.000 de litri pe an sau conducta de WC reglabila „Soupless”. În 2010,  au fost comercializate în premieră internațională primele scurgeri de duș „SLIM”, de numai 40 mm.

Grupul pune în centrul atenției și acțiunile umanitare pentru îmbunătățirea sănătății publice. În prezent, 1 miliard de oameni nu au toalete, iar 2.6 miliarde, dintre care 5.000 de copii, mor anual din cauza consumului de apă contaminată și a lipsei condițiilor de salubritate. Acțiunile umanitare vizează zone din Africa de Sud sau Rusia, iar, de anul acesta, se îndreaptă spre România, prin campania „Împreună pentru sănătatea copiilor” implementată de WIRQUIN România.

Anul acesta, WIRQUIN România celebrează cei 40 de ani de inovație și succes ai grupului WIRQUIN sub sloganul Crazy 40 Years, îndemnând la curajul de a încerca experiențe noi, sub aura responsabilității și a maturității. Cu această ocazie, compania organizează și un eveniment special, pe data de 10 octombrie, intitulat Crazy 40’s / Crazy in Love. Evenimentul va avea loc la clubul Bordello Bar, din Centrul Vechi, și invită participanții să se îndrăgostească nebunește de atmosfera de Mulanruj și să se bucure de un Cabaret Show în Micul Paris.

La eveniment, vor lua parte angajații WIRQUIN România, fără de care succesul filialei ar fi fost imposibil, precum și jurnaliști și oficiali: Gwenhael Le Coent – președinte WIRQUIN Group, Jean Marc Feltin – director general al grupului, Mihai Popovici – director de Dezvoltare WIRQUIN România, Ileana Tureanu – președinte Uniunea Arhitecților din România, Sorin Ciomârtan – membru al Senatului și Sorin Burchiu – Asociația Inginerilor de Instalații din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here