Webinar TNI: Flexibilitate și OFERTE SPECIALE pentru proiecte imobiliare noi!

0
1310

Te invităm la un nou webinar TNI! Joi, 21 mai, ora 12:00 stăm de vorbă cu Georgiana Sandu,  Reprezentant Vânzări De Silva Residences ce ne va vorbi despre proiectele imobiliare noi ce sunt în curs de dezvoltare și pot fi achiziționate în această perioadă la prețuri speciale!

Georgiana Sandu are o  experiență de peste 16 ani în real estate, este specializată în proiecte imobiliare în regim de exclusivitate și a lucrat ca reprezentant de vânzări pentru un portofoliu de peste 20 proiecte. Acum, Georgiana reprezintă agenția Alder Concept și face parte dintr-o echipă cu experiență, dar tânără, entuziastă, pasionată, implicată și adaptabilă la piață.

Din anul 2018, Alder Concept este reprezentantul de vânzări pentru proiectele de la mare ale dezvoltatorului De Silva Residences.

Având o experiență de peste 25 ani în domeniul imobiliar, De Silva Residences are în curs de dezvoltare pe malul Mării Negre, în Mamaia Nord proiectele Casa del Mar și First Residences despre care ne va vorbi Georgiana în detaliu în cadrul webinarului TNI.

 

Folosește următorul link pentru acces: CLICK AICI!

TNI este aici pentru tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here